Hol találok társastánchoz partnert?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és anyukám azt mondta, hogy partner nélkül nem lehet ezt elkezdeni. De mégis hol találjak partnert, szerintetek? :(2013. máj. 12. 18:34
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem kell partnert vinnem magammal??
2013. máj. 12. 19:00
3/8 anonim válasza:
nem, majd ott keresnek neked - de ha elmész ezt úgy is elmondják
5/8 A kérdező kommentje:
Nem Laura vagyok :)
2013. máj. 12. 19:07
6/8 anonim válasza:
Keresgélj! Google sok találatot kidob, meg a startlap-on is vannak tematikus oldalak, ott tudsz keresgélni. Ha van a közeledben tánciskola, esetleg több is, menj el/írj nekik, kérdezd meg, náluk hogyan működik, segítenek-e párt találni, stb. Mostanában épp kifutnak a kurzusok, nyáron esetleg intenzív kurzusok és tánctáborok vannak. Általában ősszel indulnak újra a "rendes" tanfolyamok, addig még van időd, de az is lehet, hogy majd csak a legelső órán derül ki, mi a helyzet.
Sose add fel, kérdezz más táncosokat, hogy csinálják! :)
7/8 anonim válasza:
Nekem volt párom, de sajnos ,,túlnőttem". Másfél éve párt keresek és semmi... Pedig nem vagyok kezdő, 7 éve táncolok. Remélem, neked több szerencséd lesz... :)
8/8 anonim válasza:
tancpartner.hu
Nekem ennek az oldalnak a segítségével lett partnerem, kétszer is:) Mindkettővel éveket táncoltunk együtt, tehát merem állítani, hogy az oda feliratkozók komolyan is gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!