Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan állítsam le őket?

Hogyan állítsam le őket?

Figyelt kérdés
Hát hogy is kezdjem... az osztályomba nekem a legnagyobb a mellem és az összes fiu evvel piszkál és már nagyon idegesítő mer nemszeretek a középpontba lenni, soha nem is szerettem de mindenki azt nézi stb.lécci segítsetek!
2010. szept. 13. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

sztem biztasson akarják látni a melleidet:P

bejössz nekik aztán azért.

Egyébként nem Carmennek hívnak ?

2010. szept. 15. 21:44
 12/22 A kérdező kommentje:
nem:P
2010. szept. 27. 18:10
 13/22 anonim válasza:

Velem is ez volt,engem is próbáltak fogdosni és idegesített a dolog nagyon,de ne foglalkozz velük ha beszólnak,mintha meg se hallanád akkor hamarabb leszállnak rólad,de ha nagyon idegesít akkor próbálj olyan ruhákat hordani ami látszólag kicsinyíti a melled,de ez később is csak a javadra fog válni,minden fiú szereti a nagy mellű lányokat =) örülj neki,hogy neked nagy,nem mindenki lehet ilyen szerencsés.Az a lány aki haggya magát és még vigyorog is hozzá amikor fogdossák az később olyanná is válik... :D Tapasztalatból mondom,nekem is volt ilyen osztálytársam.

20/L

2010. szept. 27. 22:31
 14/22 Vilcsianyuja ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam anno, voltak is jó nagy komplexusaim. Legjobb, amit tehetsz, ha egyszerűen elengeded a füled mellett a megjegyzéseket. ha látják, hogy megbántanak vele, akkor tovább folytatják.

esetleg alkalmazhatsz egy kis öniróniát, és te magad viccelődhetsz a mellméreteddel. persze nem úgy, mintha büszke lennél rá, egyszerűen csak lássák, hogy elfogadod magad. akkor kifogod a szelet a vitorlájukból.

2010. szept. 27. 23:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Mondd nekik, hogy egyenes arányban van az ember agyával. :)

Vagy nyomtass a netről nagymellű nők képeit, keretezd be, és tedd eléjük, hogy ha már újságra nem futja... :)

Vagy nem tudom.

Bár én 14 évesen a kismellűek csoportjába tartoztam, az rosszabb volt, amikor azért piszkáltak. Most viszont a természet bepótolta. :)))

2010. szept. 28. 06:32
 16/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

"ha már újságra nem futja nekik..."

Mindenképpen viccel ütném el a dolgot.

2010. szept. 28. 06:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá én 28 éve szivok,tanárom simán le lócsöcsözött,meg voltam Pamela Anderson,meg minden,már teljesn hozzáedződtem hogy sokan a melleimmel kommunikálnak.
2010. szept. 28. 12:35
 18/22 anonim válasza:

Biztos tetszel nekik.Vagy azért, mert az egyiknek tetszel, ezért a többi is elkezdi pl. mondogatni, vagy meg is fogják:(

Egyébként nem Éva vagy?

2010. szept. 28. 15:41
 19/22 A kérdező kommentje:
nem de azért köszi a válaszokat
2010. szept. 28. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:

kanosak és háát... 'közel akarnak kerülni a melledhez'

nem tudsz semmit tenni, max ne vegyél fel kivágott pólót

2010. okt. 29. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!