Hogyan állítsam le őket?
sztem biztasson akarják látni a melleidet:P
bejössz nekik aztán azért.
Egyébként nem Carmennek hívnak ?
Velem is ez volt,engem is próbáltak fogdosni és idegesített a dolog nagyon,de ne foglalkozz velük ha beszólnak,mintha meg se hallanád akkor hamarabb leszállnak rólad,de ha nagyon idegesít akkor próbálj olyan ruhákat hordani ami látszólag kicsinyíti a melled,de ez később is csak a javadra fog válni,minden fiú szereti a nagy mellű lányokat =) örülj neki,hogy neked nagy,nem mindenki lehet ilyen szerencsés.Az a lány aki haggya magát és még vigyorog is hozzá amikor fogdossák az később olyanná is válik... :D Tapasztalatból mondom,nekem is volt ilyen osztálytársam.
20/L
Hasonló cipőben jártam anno, voltak is jó nagy komplexusaim. Legjobb, amit tehetsz, ha egyszerűen elengeded a füled mellett a megjegyzéseket. ha látják, hogy megbántanak vele, akkor tovább folytatják.
esetleg alkalmazhatsz egy kis öniróniát, és te magad viccelődhetsz a mellméreteddel. persze nem úgy, mintha büszke lennél rá, egyszerűen csak lássák, hogy elfogadod magad. akkor kifogod a szelet a vitorlájukból.
Mondd nekik, hogy egyenes arányban van az ember agyával. :)
Vagy nyomtass a netről nagymellű nők képeit, keretezd be, és tedd eléjük, hogy ha már újságra nem futja... :)
Vagy nem tudom.
Bár én 14 évesen a kismellűek csoportjába tartoztam, az rosszabb volt, amikor azért piszkáltak. Most viszont a természet bepótolta. :)))
előző vagyok.
"ha már újságra nem futja nekik..."
Mindenképpen viccel ütném el a dolgot.
Biztos tetszel nekik.Vagy azért, mert az egyiknek tetszel, ezért a többi is elkezdi pl. mondogatni, vagy meg is fogják:(
Egyébként nem Éva vagy?
kanosak és háát... 'közel akarnak kerülni a melledhez'
nem tudsz semmit tenni, max ne vegyél fel kivágott pólót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!