Szerintetek hány éves kortól számít egy gyerek
kamasznak?
Figyelt kérdés
Mert én nem hinném, hogy egy 11 éves lány még kisgyerek. Mármint hogy van néhány kérdés ebben a témában, amit 10-11 évesek tesznek fel, és nem válaszolnak a kérdésre, csak elkezdik piszkálni, hogy 11 évesen még kisgyerek, nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznia, inkább babázzon...Nem mindenki babázik 14 éves koráig, mást is lehet csinálni (engem speciel egyáltalán nem köt le már 5 éves korom óta), mint babázni..De komolyan gondolják egyesek (vagy akár Ti) hogy egy 11 éves lány még kisgyerek és a kisgyerekek témakörbe kéne kérdeznie magáról?
az előző vagyok szerintem az és nem szeretnék általánosítani
hogy sok felnőtt azt gondolja hogy csak mert ő felnőtt oszthatja az észt és annyira tudja hogy nekünk mi a jó és mit kellene tennünk...
2010. szept. 18. 21:43
32/37 anonim válasza:
óó öregem..Ti normálisak vagytok?? Egy gyerek kb addig kisgyerek, amíg nem érdeklik a mezesz a fiúk a divat stb.De szerintem a 8-11 éves még nem kamasz!!De nem is kisgyerek!!
2010. okt. 12. 15:24
33/37 A kérdező kommentje:
Akkor mi? Padlizsán? ._.
2010. okt. 12. 15:25
34/37 anonim válasza:
ha "hivatalos" akarok lenni,akkor azt mondom,hogy egy 11 éves iskoláskorú,ha nem kamaszkorú
2012. jún. 14. 17:07
35/37 anonim válasza:
Nem vagy még kamasz de nem is vagy olyan igazán kisgyerek de valaki azért 15 éves koráig még nagyon nemkamasz csak gyerek. Az,hogy valaki serdülő az nem jelenti, hogy egyben már nem gyerek. Elkezdett serdülni de még csak egy gyerek
2013. ápr. 7. 17:10
36/37 anonim válasza:
Nyugi, én 11 vagyok, én is így vagyok vele... A szüleim is : Edd meg a leveskét... Jaj, tudom hogy még nem vagyok valami nagy, de azért már csak nem kisgyerek... Én nem tudnám elképzelni hogy elővegyem a babáimat, olyan 6 éves korom óta a babázás... Hát, nem jön be ... Brrrrr
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!