Szerintetek hány éves kortól számít egy gyerek kamasznak?
Mert én nem hinném, hogy egy 11 éves lány még kisgyerek. Mármint hogy van néhány kérdés ebben a témában, amit 10-11 évesek tesznek fel, és nem válaszolnak a kérdésre, csak elkezdik piszkálni, hogy 11 évesen még kisgyerek, nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznia, inkább babázzon...Nem mindenki babázik 14 éves koráig, mást is lehet csinálni (engem speciel egyáltalán nem köt le már 5 éves korom óta), mint babázni..De komolyan gondolják egyesek (vagy akár Ti) hogy egy 11 éves lány még kisgyerek és a kisgyerekek témakörbe kéne kérdeznie magáról?
Szerintetek?
Jól van, bocsánat hogy ilyen bunkó vagyok, csak olyan szarul érzem magam..És igazatok van, nem szoktam ezért senkit se lepontozni, főleg mert kimondom/leírom én is a véleményemet, még akkor is, ha nem kéne. A szám mindig is nagy volt, nem csak itt a neten, ahol még csúnyán se tudtok rám nézni, mert a valóságban is ilyen vagyok, sőt, még durvább is, de olyanokkal nem kezdek ki, akiket nem tudok megverni (Ez most nem volt valami lányos, de 5 éve ju-jitsuzom, pontosan ezért, hogy hogyha bármi van, megtudjak verni valakit, persze nem úgy, hogy én kezdjem). Már azt is írtam, hogy nem szeretek barbizni...Jöhet az a szöveg nyugodtan, hogy ennyi idősen barbiztatok meg teadélutánoztatok, de én játék helyett sétálni szoktam, sportolni, táncolni, mert azt szeretem és le is köt. Arról pedig nem tehetek hogy nem szeretek babázni, ettől nem akarok felnőttes lenni.
Észreveszem magamon, hogy kamaszokodok, változok (kérlek javítsatok ki, hogyha m-mel kell írni, mert ezt sose bírom megjegyezni...), de ha ezt írom, letámadnak, hogy csak szimplán nagyobb akarok lenni, meg még a gondolkodásom olyan, mint egy kisgyereké. Ha azt feltételezem magamról, hogy érettebben gondolkodom a koromnál (belegondoltatok hogy egy korombeli átlagos 11 éves lány hogyan fogalmazna?), akkor mindenki az ellentétjét állítja, mert aki éretten gondolkozik, az nem gondol ilyesmire. Ez olyan, mintha valaki azt mondja magáról, hogy szerény, akkor valójában pont az ellentéte, ha pedig egoista, akkor általában ez így is van, mert aki szerény az nem mond magáról ilyet, egy egoista emg tudja magáról, hogy az. Ettől totálisan megzavarodtam.
Nem akarok felnőttesen viselkedni, nem értem, honnan vettétek ezt ki egy egyszerű kérdésből. Nem akarok se sminkelni, se magassarkút hordani. Sminkelni akkor szoktam, amikor itt van egy barátnőm és szerintem jó "szórakozás", 1x felvettem anya 5 centis magassarkúját, az is nagyon kényelmetlen volt. Meghát én is plüssel alszom..Nekem is vannak ilyen gondjaim, például itt a fenti fürdőben nem merek fürdeni, se fogat mosni, de wc-re menni se, maximum nappal, mert annyira félek a semmitől..A sötétben is félek. (Egyszer majdnem szó szerint szívbajt kaptam este a sötétben amikor egy kis szellő befújt a szobámba, mert én hiszek a szellemekben és tudom, hogy ha valami hűvöset érzek csukott ablaknál, akkor az szellem [persze nem minden esetben])
Igazság szerint nem akartam kitérni magamra, meg visszaolvasni hogy mekkora tuskó vagyok (de ezt eddig is tudtam, épp elegen magyarázzák nekem), hanem hogy egy 11 éves lány miért kisgyerek..Élvezni nem élvezem a gyerekkoromat, már írtam, családiügyek miatt. De ettől függetlenül én is szoktam játszani és nevetni, de összességében nem érzem jól magam.
Utolsó neked is igazad van, nem is érdekel az, hogy mit ír egy könyv, nem akartam kitérni arra, hogy ki mennyire érett, csak hogy nem is ismernek valakit és csesztetik, hogy ő még kisgyerek, holott teljesen másról szólt a kérdése.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. =)
Amúgy egész szép beszélgetés/téma kerekedett ebből a kérdésből, pedig csak egy egyszerű személytelen kérdés lett volna. =)
tegnap 18.50 vagyok:
Dehogy mondtam azt, hogy sminkelni akarsz meg ilyesmik, csak több korodbelit (vagy idősebbet) ismerek, akik sajnos ezzel, a fiúzással és a magassarkúval teszik egyenlővé az érettséget. De úgy látom, te egyáltalán nem ilyen vagy. :) A családi gondjaidat sajnálom, nem lehet könnyű neked.
Egyébként tényleg jól fogalmazol és nem hemzseg helyesírási hibáktól a szöveg, na nekem pl. az érettséghez hozzátartozik az, hogy az ember tudjon helyesen írni, és ne pontos j-vel írja az olyant. Tehát ilyen szempontból szerintem teljesen érett vagy. ;)
Szia,szipmpi vagy van msned?
Ja am 11 vagyok és lány ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!