Mit tegyek a kiskamasz fiammal? Ez így normális?
Van egy 15 éves lányom, magabiztos, rengeteg barátja van olyan kamasz, mint ami a filmegben van, és boldog. (bár vele nem igazán beszélünk, de nem mondanám, hogy rosz a kapcsolatunk, megbízok benne).
És egy 12 éves fiam, nagyon érzékeny, csak 1 barátja van, akit csak félévente ha egyszer átthív (a lányom ebben a korban minden második hétvégén hívott valakit, vagy ő ment valakihez, vagy bicikliztek stb.). Meg mindig minden este puszival köszön el tőlem, és az apjától is ( a lányomat szerintem amikor 8 éves volt pusziltam meg utoljára), nagyon hama sírni kezd. A lányom már 3-tól mindig anyit mondott semmi, ha megkérdeztem mi volt a suliban (később már nem is válaszolt), ő mindig órákig mesél, aminek én örülök, csak fura.
Tudtam, hogy nem lesznek ugyan olyanok, csak félek, hogy ez normális-e? Volt valakinek hasonló?
Ha a lányommal kapcsolatban van tanécs azt is szivesen fodom, mert vele ,eg mint említettem nem sokat beszélek.
A fiammal kapcsolatban pedig ezek szerint túlagódtam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!