A húgommal (12) egykorú lányok mindig piszkálják, mert nem hord haspólókat, túl rövid szoknyát, ilyesmiket... Miért lett manapság ez a normális?
Sok nőnél korán kezdődik a khúrvulás.
Amúgy meg itt ha körülnézel akkor olvashatod hogy ha egy férfi nem hord térdig érő vádligatyát és télen mer védekezni a hideg ellen harisnyával, akkor sokan piszkálni kezdik az igazi férfiak közül.
Ők vajon miért csinálják..?
Én sem értem, miért kell azért bántani valakit, mert képes normálisan, a környezetéhez és az életkorának megfelelően felöltözni.
De ha piros kalapot húzna a fejére minden nap, akkora sem lenne joguk diszkriminálni emiatt. Mert az iskolába még mindig tanulni jár az ember.
Manapság gyakran elcsodálkozom azon a jelenségen, hogy rengeteg 12-14 éves KISTINI konkrétan úgy jár iskolába, mint egy luxus pr*sti. Mű lófarok, műszempilla, mű karom, egy kilónyi highlighter.... ezek közül minden rajtuk van. A szüleik helyében már régen megtéptem volna őket, de az a legszörnyűbb, hogy ezeknek a fruskáknak szinte kizárólag olyan példaképeik vannak, akik a félmeztelen Insta fotóikon és az infantilis felszíneskedéseiken kívül nem igazán tesznek le semmit az asztalra.
De az a probléma, hogy van az a bizonyos önjelölt divatmajom réteg, aki mindenkit leszólt, aki nem úgy öltözködött és viselkedett, mint ők.
Általában ez azokkal a gyerekekkel fordul elő, akiket beszippant az aktuális média szenny, beszéljünk bármilyen platformról, a Disney csatorna gagyi szappanoperáiról, a jelenleg futtatott sztárocskák videóklipjeiről, amelyben egy szál semmiben vonaglanak - ezáltal teljesen eltorzul a jellemük, felszínesek lesznek, és igen korán behódolnak a kaméleonként változó hazug divatiparnak és a testkultusznak.
Nekem is voltak ilyen iskola-/osztálytársaim, csak akkor még teljesen más volt az ideál. Akkor minden menő csaj platinaszőke Britney utánzat volt csőtopban és csípőgatyában, most Ariana Grande és a Jenner libák gagyi “klónjai” hódítanak.
Ebben a korban azt kell mondjam, már bőven érdeklődnek a gyerekek a “komolyabb” témák iránt, hiszen még rengeteg dolgot nem tudnak erről a világról, és sajnos két véglet van. Azok a szülők, akik még ekkor is 6 évesnek kezelik őket, nem világosítják fel őket semmiről, - vagy azok, akik ekkora már régen rájuk zúdítottak MINDENT.
Tíz évvel ezelőtt nekem is volt olyan osztálytársam, aki 12 évesen fennen hangoztatta, hogy már nem szűz. 🤦♀️🤯 ...Teszem hozzá, az anyja prostituált volt egyébként, és el is vették tőle, a nagyszüleinek adták.
A lényeg, hogy ezek a lányok akkor is mindenkit lekezeltek, - legyen az illető rocker, vagy bármilyen más zenei irányzat kedvelő, gyerekesebb, vagy kicsit “nagyisabb” megjelenésű a koránál, vagy éppen “átlagoska”, aki egészséges módon keresi a helyét a világban vagy nem akar felszíneskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!