Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felső gyereketekkel mennyit...

Felső gyereketekkel mennyit leckéztek, tanultok? Felsősként mennyit tanulnak, leckéznek veled a szüleid és hogyan?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül volt kevesebb óra, mint írtam, közelebb laktunk pl. a sulihoz. Én kicsengetés után mindenféle öltözködéssel, stb együtt 5-7 perc alatt otthon voltam. Oda jártunk ami a faluban / “lakótelepen” / közelben volt. Nem vittek át a szülők kocsival a város másik végébe vagy másik városba mert az jobb és a zseni Ödönkének az kell nem jó a helyi.
2022. febr. 25. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
De kevesebb óra is volt egyébként. Nem volt a kötelező mindennapos tesi, hanem egyik évben heti 2 másik évben heti 3 tesi volt, meg nem volt hittan. Ez már kapásból 3-4 óra többlet, ami azt jelenti, hogy heti 3-4 napon egy órával előbb otthon lehettél. Egy csomó iskolában már elsőtől erőltetik az idegen nyelvet, aminek amúgy semmi értelme, de a szülők azt hiszik, hogy ez kell, az iskolák meg alkalmazkodnak. A fiamnak heti 3 angolórája volt már elsőben, ahol nem csináltak mást, mint óvodás dalokat tanultak, mivel írni-olvasni még nem is tudtak. Persze értem én, hogy játékosan meg ilyesmi, de nekik ez mégis tanulás.
2022. febr. 25. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Felsőben nem a körzeti iskolába jártam, de így is csak 10 perc volt gyalog. Egyedül jártam haza.

Az ötödikes órarendemre tisztán emlékszem, hétfőn és szerdán volt 6 órám, kedden 5, csütörtökön és pénteken első félévben 4,utána csütörtökön 5 és pénteken 4. (nem tudom miért maradt meg bennem ennyire)

Ebben volt heti 1 hittan (katolikus iskola), de csak heti 3 tesi, és heti 2 angol, és ilyen is volt pl hogy tánc és dráma meg hon- és népismeret.

Amikor 4 órám volt délben otthon voltam, amikor 6 akkor háromnegyed 2-kor.

Csak énekkarba jártam külön órára, az keddenként volt. 5. óra után hazamentem, Délután 1-re hazaértem, megebédeltem, kB fél 2-kor neki álltam a házinak, ajd 3-ra visszamentem az iskolába énekkarba. Kb 1,5 óra alatt meg lehetett írani 5-ben a házit bőven.

Még 10 alkalom úszás volt év közben, csütörtökönként, szerintem olyankor tanultam 4 után is.

A 4-ig legyen kész a házi az szerintem azért volt, hogy első legyen a házi és utána jöjjön minden más, ne este fáradtan szenvedjek vele. Persze azért én is gyerek voltam, volt hogy a számítógép előtt ültem fél 4-ig és akkor kezdtem el összecsapni a házit, de még mindig jobb mintha este 8-ig nyomkodtam volna a gépet és akkor kezdtem volna bele a tanulásba...

2022. febr. 27. 09:21
 14/16 Minminnie válasza:
Nekem anyukám egész alsó tagozaton segített, utána már azt mondta, hogy rajtam múlik, hogy mi lesz az átlagommal. Továbbra is felmondtam neki anyagokat, de ez folyamatosan megritkult. Most gimnazista vagyok, és hétvégén (kolis vagyok) mai napig néha felmondok nagy anyagokat, pl.: egy egész tételt csak így tudok megtanulni, hogy közben nézik, hogy pontos amit mondok vagy sem.
2022. febr. 27. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Semenyire, ha van 1-2 feladat amit nem tudok, megkérem hogy segítsenek, ez kb. kéthavonta egyszer van, enyi, egyedül is meg tudom oldani. a te gyerekednek is meg kell tudnia
2022. márc. 8. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
4# délután 4 az komoly hát én tartani se tudtam alaphangon fél 4-re értem haza mind felsőbe mind középiskolába
2022. márc. 23. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!