Kamaszfiúk-lányok! szokott kilukadni zoknitok? kidobod vagy amíg nem lesz teljesen lyukas addig hordod?
Figyelt kérdés
Kamaszok! veletek előfordul hogy pl a cipőben kilukad a zoknid? ha lyukas lett? akkor kidobod? vagy addig amíg nem megy tönkre teljesen addig hordod?2022. febr. 17. 18:32
11/21 anonim válasza:
10# Ma már teljesen gyenge minőségű zoknikat gyártanak, max pár hónapot vagy hetet bír ki, teljesen mindegy kinek lyukad ki, kamasz vagy felnőtt egyre megy!
12/21 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert túl nagy a lábkörmöd. Vagy rossz a cipő. Kicsi. Vagy még olyan szokott lenni, hogy a cipő elején van egy varrás, egy időben a férjemnek minden nap kiszakadt a zoknija, mert elől volt valami díszítés a cipőn. Nekem meg volt egy olyan, hogy oldal lyukadt ki, ott is a cipő kialakítása miatt. Általában nem szoktam megstoppolni a zoknikat, de akkor kivételt tettem.
13/21 anonim válasza:
ha a cipőfűzőt a talpam alá teszem, az hamar szétszedi a zoknit. engem nem különösebben zavar ha kopott vagy lyukas, de anyám szereti kidobálni
14/21 anonim válasza:
13# Dugd el őket, és akkor nem dobja ki, :D gondolom nagy lyuk lesz talpán?
15/21 anonim válasza:
14# vicces, a párodnak hol lukad ki? gondolom nagylábujjnál. :D
16/21 anonim válasza:
Rosszul írtam, a 9#-es szólt, vicces, a párodnak hol lukad ki? gondolom nagylábujjnál. :D
17/21 anonim válasza:
#9, detto. A párom sokszor elmegy vadiúj zokniban és munka után már akkora lyuk van rajta hátul, hogy kilóg az egész sarka. Én nem tudom, hogy csinálja, már csak zoknigyilkosnak hívom 😂. Amúgy nekem is "el kell koboznom", mert ő is simán felvenné így is...
18/21 anonim válasza:
Gondolom fétis miatt szól pont kamaszokhoz a kérdés. Kérdező biztos az extrán büdösre izzadó kamaszfiú lábszagért van oda. Ha nem dobod ki akkor talán meg is venné. Vagy valami ilyesmi.
19/21 anonim válasza:
18# Én nem látom ebben a kérdésben "kamaszfiú lábszag", a kérdező kamaszokat kérdezi hogy szokott e nekik lukadni vagy előfordul e, hiszen neki gondolom újdonság hogy kilukad neki és így próbál infót gyűjteni, nem az hogy büdös kamaszfiú lábszagért. Ezt az ökörséget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!