Egy 14 éves kamaszfiú miért tűnhet el egy éjszakára, csak mert nem sikerült jól a felvételije?
Nem kisfiú a 14 éves.
Mi honnan tudjuk? Kérdezd meg tőle.
Nekem az a gáz hogy emiatt nem mert hazamenni, elment a világ végére, se telefon, se bukósisak (profi bicós)
Vagy 100 ember kereste, rendőrség, kutyások stb.
Mindezt azért, mert kb fél a születől.
Egyébként a hírekbe is megvolt nevezve a fiú, nem hiszem hogy ez fogja a személyiségi jogait sérteni.
nézd, ez egy örök tudása a gazdag családoknak, senki nem fogja elhinni, hogy apa megvert a német kettesért a negyedikes félévi bizonyítványban, ha mindezt vadonatúj márkás cipőben és vasalt nadrágban mesélem el az iskolapszichológusnak... csak a szakadt gyerekeket bántalmazzák, a többiek biztos csak túlságosan el vannak kényeztetve, és hazudnak a szegény szüleikről... azt csinálsz a gyerekeddel amit akarsz, ha közben sokat költesz a vele kapcsolatos külsőségekre.
és igen, valszeg azért lépett meg, mert túlságosan félt hazamenni.
Szerintem ez nem pénz kérdése. Szegény családban is ugyanúgy előfordulhat ez, nem értem mit kell gazdagozni.
Nyugudtan jelentsd a kérdést, ha ilyen hülye vagy! Ennyi erővel Majka posztját is jelenthetnéd egész nyugodtan, mert ő nemcsak a nevét, de a fényképét is megosztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!