Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszfiús anyukák! Mit...

Kamaszfiús anyukák! Mit tennétek ha a 16 éves fiatok olyanokkal barátkozna, akik "rossz" hatással vannak rá?

Figyelt kérdés
10.-es fiú, gimnáziumba jár és a jegyei is jók csak a barátai érdekesek és szerintem beleviszik a rosszba és olyan felsőbbévesekkel barátkozik, akik folyamat részegek stb. és nem szeretném ha ő is ilyen lenne. Mit tudnék én ilyenkor tenni?

2016. nov. 28. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Fel fogod h úgyis azt csinál amit ő akar mást nem igazán tudsz. Lehet én értem hülyén a kérdésed de most kom az a bajod h részegek?:D kicsit körülnéznél a világba ez elég megszokott manapság főleg gimi, és azután.
2016. nov. 28. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Imádkoznék, hogy ne tartson soká a barátságuk. Ha eldurvulna a helyzet, elbeszélgetnék vele, mást nem nagyon lehet tenni szerintem.
2016. nov. 28. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Nem simán elbeszélgetni, hanem megmondani neki, hogy másokkal barátkozzon. Érveket is felhozva.
2016. nov. 29. 22:34
 4/5 hurda tibor ***** válasza:
50%
Minnél jobban tiltani fogod neki annál jobban velük akar majd lógni és téged fog megutálni..Amúgy meg kit érdekel ha isznak néha????Főleg ha a jegyei jók..Kit érdekel hogy felsőbbévesek..idősebbek nála 1 vagy 2 évvel és akkor mi van???Szerinted a töbii 16 éves nem iszogat??Sőt már sokkal korábban is szerintem...16 éves társai nem tudják belevinni a rosszba??Gondolkodj már könyörgök, minek vállalsz gyereket ha nem tudod hogy készítsd fel az életre hanem a neted kérdezgetsz????
2016. nov. 30. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

1 - es és 4 - es, gondolom ti is lehettek úgy 15-16 évesek, a szüleitek meg valószínűleg tojnak bele, hogy éppen melyik világban éltek. A 4 - es válaszadónak az írásképén is látszik, hogy túl sok ész nem szorult belé - ez mind a nevelés hiányának a jele. Egy 16 éves taknyos mióta csinál azt, amit akar?! Legjobb esetben is anyuka - apuka tartja el, ő felel érte. 16 évesen ne seggrészeg legyen hétvégente, hanem hasznosan töltse az idejét. Lehet szórakozni ivás és züllés nélkül is. Mint ahogyan teszi azt sok ÉRTELMES felnőtt is. Részegnek lenni nem menő, nem felnőttes, hanem alpári. Halkan súgom meg, nekünk sincsenek alkoholista barátaink, messze elkerüljük az ilyen embereket. Felnőttként. Majd ha felnőtök, megtudjátok hogy általában mire viszi az, aki minden hétvégén seggrészeg.

Fiatal is vagyok és anyuka is, de őszintén szólva nem örülnék ha a gyerekeim ilyen társaságba keverednének. Szerintem ha jól nevelt egy gyerek, nem fog ilyen társaságban maradni.

2017. aug. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!