Rossz nevelés kérdése?
https://www.youtube.com/channel/UCguPxy5Yt1AfRKQOj31ljYg/vid..
Ennek a kislánynak a videóiról mit gondoltok?A szülei nem foglalkoznak vele elégé,hogy ilyenekkel köti le magát?Ti engednétek a gyereketeknek,hogy 11 évesen videózzon?
Sajnos ebben a korosztályban ez a menő.
Ott a MesterMC am szinte megőrjíti őket.
Kisfiam 9 éves ő is videózni akart megengedtem de 1 hét után megunta.
Nem tudom, a kedves szulei ezt miert engedik.
Szornyu nezni es hallgatni az affektalasat.
Nem feltétlen a figyelem hiánya. Már jó pár éve volt ,hogy az akkori legjobb barátnőmmel nagyon tetszettek nekünk youtubeon ezek a videók (mármint nem ezek amiket ezek a kislányok csinálnak hanem a normálisak) és mi is kitaláltuk ,hogy elkezdünk videózni.. 13 évesen. Semmi nem lett belőle , csináltunk két videót de fel sem töltöttük. Egyikünk sem volt figyelemhiányos.
Neki is biztos tetszik. A szülei nem valószínű ,hogy tudnak róla ,mert épeszű szülő egy 11 éves gyereknek nem enged ilyet.
Szerintem ez olyasmi amit előbb-utóbb kinő , ráun ,mert nem fogják nézni és lehurrogják. Később lehet ,hogy le is törli az egészet.
Viszont ez a lány még buta is ,mert 11 évesen úgy beszél mint egy 6 éves , nem csak nyelvtanilag teljesen helytelen (ami egyébként szerintem siralmas) , de értelme sincs és még idegesítő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!