Egyetértek. Bár attól függ mi a cél az életben. Hókotró, kukásnak kimondottan jó a hármas. Normális helyre felvételizni nagyon kevés.
Gondold át mi akarsz lenni az életben, mit kezdesz magaddal, miből fogsz megélni.
2016. márc. 3. 05:47
2/22 A kérdező kommentje:
A kérdés elméleti, nem rám vonatkozik :)
2016. márc. 3. 06:05
3/22 anonim válasza:
A 3-as rossz jegynek számít véleményem szerint is!
2016. márc. 3. 07:22
4/22 anonim válasza:
A körülményeket is nézni kell, milyen jegyből kapta a hármast és miért.
2016. márc. 3. 07:22
5/22 anonim válasza:
A hármas rossz jegy. Ennyi.
2016. márc. 3. 07:42
6/22 anonim válasza:
Általános iskolában rossz jegy. Szakközépiskolas lanyomnal orulok, ha bizonyos esetekben megkapja.
2016. márc. 3. 07:58
7/22 anonim válasza:
A gyerek teljesítményéhez és igyekezetéhez kell nézni hogy mi rossz jegy meg mi nem. Ha mondjuk rengeteget tanul és így sikerül egy hármas de amúgy folyton rosszabbakat hoz de tényleg igyekszik akkor a 3 as nagyon is jó jegy. De ha amúgy olyan feje van hogy simán 5ös lehetne ha kicsit tanulna de ehelyett elcseszi az idejét és nem foglalkozik az iskolával és így hoz 3ast akkor az rossz jegy. Mondjuk szerintem nem jó ötlet leszidni a gyereket, vagy megszorításokat eszközölni azért mert rossz jegyet hozott. Először meg kell beszélni mindent, nem leszidni és semmiképp se elvárni a szín 5öst. Ösztönözni kell és úgy nevelni, hogy neki is fontos legyen hogy jól teljesítsen.
2016. márc. 3. 08:22
8/22 anonim válasza:
Hibás de ez van. Kollégámék rettenetesen lecseszték a gyereket mert lett 1 darab 4ese.
Baromság. Nem ezen múlik az élet. Az a lényeg, hogy legyen ami érdekli, amiből jó.
2016. márc. 3. 08:23
9/22 anonim válasza:
Szerintem a gyerektől függ.ha kidolgozta a belét azért a hármasért,akkor nemhogy lecseszem hanem együtt örülünk.
ha viszont lustaságbòl/nemtörődömségből lett hármasa miközben simán hozhatott volna ötöst is,akkor az gáz.
2016. márc. 3. 11:13
10/22 anonim válasza:
A hármas egy közepes jegy, ennyi.
Azt nézem, hogy miből hozza. Ha irodalomból vagy történelemből, akkor nem vagyok boldog, mert tudom, hogy akkor nem is tanult rá. Viszont ha matekból vagy földrajzból (fura módon sehogy nem tudom rávenni a földrajz tanulására) hozza örülök.
16 éves lányom.
A fiam 17 ő mindig mindenből 3as volt. Nála bosszant, mert tudom, hogyha leülne tanulni ő is lehetne 4es-5ös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!