Mit jelent az hogy munkaviszonynak nem de szolgálati időnek minősül a gyet?
Nagyon szépen köszönöm!
És az apának is beleszámít vagy csak nekem!!
apának is? elég fura kérdés, apának miért számítana bele, miközben nem ő veszi igénybe és nyilván dolgozik, tehát pörögnek az évei? könyörgöm, te otthon fogsz lenni x évig, ennek mi köze apa szolgálati éveihez?
azonkívül 2es, tényleg igazad van, közben nekem is eszembe jutott, hogy maximálva van az idő is, csak 8 év számít bele 3 vagy több gyereknél is :)
Kérdező, ezt elég hülyén gondolod. A gyetet 1 ember kapja, abból levonnak 10% nyugdíjat, ezért számol bele annak az 1 embernek a szolgálati idejébe, mert az ő támogatásából vonják.
Apa gondolom dolgozik, fizetéséből vonják a nyugdíjat nem. Neki természetes, hogy a munkaviszonya utáni idő beleszámít a szolgálati időbe.
Ha meg apa nem dolgozik és itthon van úgy, hogy te gyeten vagy otthon, ő meg csak úgy munkanélküliként és nem kap semmilyen ellátást, akkor keressen munkát, ennyi. Vagy elmész te dolgozni és apa marad gyeten. Nem is értem, hogy gondoltad, hogy apának is beleszámít.
Ha meg apa úgy dolgozik, hogy nincs bejelentve, akkor keressen olyat, ahol bejelentik. Azért az állam mindenkit nem tart el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!