Kamaszfiúk-lányok! szokott kilukadni zoknitok? kidobod vagy amíg nem lesz teljesen lyukas addig hordod?
Figyelt kérdés
Kamaszok! veletek előfordul hogy pl a cipőben kilukad a zoknid? ha lyukas lett? akkor kidobod? vagy addig amíg nem megy tönkre teljesen addig hordod?2022. febr. 17. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Álladóan lukas lesz!
Gyakran kilukad!
ritkán fordul elő!
Nálam nem szokott kilukadni!
Hordom lyukasan is, amíg nem lesz nagy a lyuk! aztán megy a kukába.
42 szavazat
1/21 anonim válasza:
Ha lyukas lesz nap végén kidobom,nem tartogatom tovább.
2/21 anonim válasza:
Miért csak a kamaszok véleménye érdekel? :) Nekik mástól lyukad a zokni xD
3/21 A kérdező kommentje:
"Állandóan" akartam írni rá, kimarad az N betű.
2022. febr. 17. 18:40
4/21 anonim válasza:
Én a farkamat szoktam zokniba húzni és úgy nagyon jó. Meg ott is marad a cucc. XD
6/21 anonim válasza:
Ha lyukas, azonnal kidobom, ha otthon vagyok és van másik. Ha meg máshol, akkor amikor hazamegyek, akkor van csere. Mindeféle pici lyuk irritáló, kuka.
7/21 anonim válasza:
Mondjuk nem értem a kérdést, ha kilyukadt, akkor már tönkrement, nem, nem kell várni, hogy tönkremenjen?
És miért csak kamaszok érdekelnek :D
8/21 anonim válasza:
7# Csak tipp, de szerintem a kamaszok sokat mászkálnak, vagy rengeteget fociznak, attól lukad ki. :D
9/21 anonim válasza:
Ja :) Nálunk csak férj van, de ő is sokat mászkál és focizik. Ha kilyukad a zoknija simán tovább hordaná, de elkobzom és kidobom. Volt, hogy próbáltam megjavítgatni, de úgy kényelmetlen, és nagyon hamar úgyis továbbszakad.
10/21 anonim válasza:
Őszintén nem értem, a varrás miért nem opció. Ha elkopik az anyag a sok hordástól az más, akkor kidobom, de ha a kérdés szerint gyakran kilyukad, akkor ott valami éles tárggyal érintkezik, például a cipőfűző karikája nincs jól eldolgozva és éles, vagy túl hosszú a lábujjköröm, akkor az lyuk varrható, a problémát pedig meg kell szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!