Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 10-15 éves gyereked megcsiná...

A 10-15 éves gyereked megcsinálja a feladatát első szóra, vagy előfordul, hogy le kell teremteni, hogy hajlandó legyen megmozdulni?

Figyelt kérdés
Nálunk pl a szemétlevitel hétvégente a gyerekek feladata (hétköznap én indulok leghamarabb, akkor én viszem). Tegnap délután kértem a nagyobbik gyerekemet, hogy vigye le, mire nekiállt alkudozni, hogy majd holnap. Végül akkor volt hajlandó megmozdulni, amikor mérgesebben szóltam rá, gyakorlatilag kiabálnom kellett vele. Ez belefér, vagy én rontottam el valamit nagyon, hogy ennyire nem segítőkész a lányom? Én igyekszem mindent megtenni, amit ők kérnek...

2022. febr. 13. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Én akkor dobtam el az agyam, mikor megtudtam, hogy az egyik kedves ismerősöm fizet a tizenéves gyerekének azért, hogy az a saját szobáját kiporszívózza. Persze telefon meg konzol az van...

Ha nem akarsz idáig süllyedni, akkor ha nem is azonnal, de aznapi határidővel igenis vigye le a szemetet.

2022. febr. 19. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Majd én is pénzért főzök, teregetek....
2022. febr. 20. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!