Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon rég kaptam oltást és...

Nagyon rég kaptam oltást és kedden fogok! Nagyon Parázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem félek az oltástól meg semmi, csak kb 5 éve kaptam és félek, ogy mi lesz ha nagyon féjni fog. Ciki lenne. Mit tegyek?
2010. szept. 10. 18:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mi is kaptunk, és senki sem halt bele.Hogy mit tegyél? Amikor lesz oltás szépen besétálsz megkapod az injekciót és kisétálsz.Nem nagy dolog túl fogod élni. Én még mindig félek mindenféle oltástól, pedig már elég sokat kaptam (legalábbis nekem soknak tűnt :) )

17/L

2010. szept. 11. 09:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Mit izgulsz ennyit ezen? Megböknek és szeva. És mi van ha fáj kicsit? Ennyit illene már kibírnod. 1-2 napig érzékeny maximum, otthon borogassad és annyi. Ez kicsit hiszti-szagú...
2010. szept. 11. 13:25
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Mondom én nme attól félek ,hogy fáj vagy, hogy belehalok az a kisebik probléma lenne de ha félek és a többi oszttársam nem az olyan cikis és kiröhögnak na akk kb. 2 hétig rajtam röhög mindenki!

Nagyon sokat segítettek! Köszönöm a bíztatást!!!

Várom még válaszaitokat!

2010. szept. 11. 17:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Júúj:D Miis féltünk xD de én csak elsoben és még vagy 3 x kaptam(:D) romániai vagyok. De nálunk volt 1 fiú , nem tudom 3. vagy 4. esek voltunk, de a kezelőben annyira bőgött meg hisztizettxD , hogy az snxját be kellett hívatni:)), mert nem tudták nyugdtatni le=)) Olyan durva voolt:))

Amúgy nyugii..Ki lehet bírni:D

13/L

2010. szept. 11. 17:47
 25/26 anonim ***** válasza:
anyját*
2010. szept. 11. 17:47
 26/26 anonim ***** válasza:

No ide figyelj!Örülj h nem vagy cukorbeteg,mert ha az lennél 3 havonta vérvétel,naponta 4x oltás nekem már 2,5 éve ki kel bírnom!Szoval örülj neki

10l

2010. szept. 12. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!