Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon rég kaptam oltást és...

Nagyon rég kaptam oltást és kedden fogok! Nagyon Parázok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem félek az oltástól meg semmi, csak kb 5 éve kaptam és félek, ogy mi lesz ha nagyon féjni fog. Ciki lenne. Mit tegyek?
2010. szept. 10. 18:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek, mert nálunk ugyan ez ( volt ) a helyzet!

én már 7.-es vagyok ( szóval túl két oltáson ), de nagyon féltem, amikor először kaptunk oltást hatodikban. remegve mentem be az orvosi szobába, de komolyan mondom, alig éreztem/ éreztünk valamit az egészből.

remélem, hogy Te sem fogsz félni ( bár nekem mondhatták, hogy: " Nem kell félni! " stb. addig nem hittem el, hogy milyen butaság volt félni, amíg meg nem kaptam! )

13/ l

2010. szept. 10. 18:42
 12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez aranyos. Én attól félek hogy félni fogok.XD
2010. szept. 10. 18:46
 13/26 anonim ***** válasza:
én pont tegnap kaptam oltást a suliba valószínű ugyanazt nagyon nem fáj ilyen csikáló érzés nagyon jóó...nem fáj 11/L először én is paráztam hogy úú nagyon fog fáji de nem...tévedtem...amikor megkaptuk mindnei akart még kapni olyan jó érzés volt..osk sikert és ne félj nem NEM FÁJ
2010. szept. 10. 18:57
 14/26 anonim ***** válasza:

én tapasztalatból beszélek mert már az összes általános sulis oltást megkaptam.

Az első fáj a legjobban. kaptam 2 év alatt kb. 4-5 oltást,de csak az az egy fájt 5.-ben.:S de az nagyon.:SS

utána meg már nem,csak nekem brutális tű fóbiám van és ezért kb.mintha lebénulna a kezem ha megszúrnak.csak akkor fáj amikor beléd fecskendezik az oltó anyagot,de az is ikább csíp.huhh...most hogy rágondolok kezd ernyedni a karom.:D

na sok sikert. ne félj,nem fog fájni.csak egy nagyon picit,de sokan túltélték.menni fog!! kitartás:D

13/L [szerencsére már 8-ban nincs oltás.legalábbis nálunk.:)]

2010. szept. 10. 19:01
 15/26 anonim ***** válasza:

Ne parázz, nem lesz semmi baj!

Nem fog fájni :)

Csípd meg magad egy kicsit, és hidd el az oltás sem lesz vészesebb :)

2010. szept. 10. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:

18.35 Én is ugyanez XD

Vérvétel az tisztajó xD

Amúgy oltástól énis mindig fosok,de mielőtt bekéne menni elmúlik.Szóóóval nemértem.:D

Amúgy nemis fáj.:)

2010. szept. 10. 19:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kedden kaptam volna oltást, de én megkértem anyukámat, hogy előző nap menjünk el a gyermekorvosomhoz és adja be ő, mert én nem akarnám, hogy az osztály előtt adja be az oltást. Mondjuk ugyanaz az az iskolaorvos, aki a gyermekorvosom, szóval így is úgy is ő adja be, csak legfeljebb a rendelőjében, nem az iskolában az orvosi szobában. Én azt mondom ne félj!

11/F

2010. szept. 10. 20:00
 18/26 anonim ***** válasza:

nállunk is 6dikban, 7dikben kaptunk oltást.

minden lány hisztizett h jajj fájni fog stb.. egyik csak elájult közbe. :D

mondjuk lehet bunkóság de kiröhögtük őket h ilyen szerencsétlenek egy oltás miatt XD

2010. szept. 10. 20:27
 19/26 anonim ***** válasza:
Szia. Én hónaponta kapok oltást mostanában. AMúgy meg ne félj. Nekem ha suliba adják minden bajom lesz de ha háziorvosom akkor semmi. De amúgy ne nézz oda és ennyi. Nem kellemes ha belédszúrják az anyagot de ki kell bírnod. Csak ne szortsd a kezed...Akkor beléd is törhet a tű,nálunk volt ilyen.Am meg én a vérvételt csípem :P mindig nézem xd 3 hónapontakell mennem és sokszor már alig váromxd
2010. szept. 10. 22:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Hú, én 6.-ban nagyon féltem, aztán azóta kaptam 6 oltást XD

2:hatodikban 1:H1N1 (XD) 3:méhnyakrák.

És most fogok kapni megint 7.-elején ugye 28-án és aztán még egyet, szóval már kicsit sem izgulok, szerintem veled sem lesz semmi baj, nézd meg, én is túléltem, a többi válaszoló is, és te sem fogsz belehalni az 100% :)

2010. szept. 10. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!