Nagyon rég kaptam oltást és kedden fogok! Nagyon Parázok. Mit tegyek?
teljesen megértelek, mert nálunk ugyan ez ( volt ) a helyzet!
én már 7.-es vagyok ( szóval túl két oltáson ), de nagyon féltem, amikor először kaptunk oltást hatodikban. remegve mentem be az orvosi szobába, de komolyan mondom, alig éreztem/ éreztünk valamit az egészből.
remélem, hogy Te sem fogsz félni ( bár nekem mondhatták, hogy: " Nem kell félni! " stb. addig nem hittem el, hogy milyen butaság volt félni, amíg meg nem kaptam! )
13/ l
én tapasztalatból beszélek mert már az összes általános sulis oltást megkaptam.
Az első fáj a legjobban. kaptam 2 év alatt kb. 4-5 oltást,de csak az az egy fájt 5.-ben.:S de az nagyon.:SS
utána meg már nem,csak nekem brutális tű fóbiám van és ezért kb.mintha lebénulna a kezem ha megszúrnak.csak akkor fáj amikor beléd fecskendezik az oltó anyagot,de az is ikább csíp.huhh...most hogy rágondolok kezd ernyedni a karom.:D
na sok sikert. ne félj,nem fog fájni.csak egy nagyon picit,de sokan túltélték.menni fog!! kitartás:D
13/L [szerencsére már 8-ban nincs oltás.legalábbis nálunk.:)]
Ne parázz, nem lesz semmi baj!
Nem fog fájni :)
Csípd meg magad egy kicsit, és hidd el az oltás sem lesz vészesebb :)
18.35 Én is ugyanez XD
Vérvétel az tisztajó xD
Amúgy oltástól énis mindig fosok,de mielőtt bekéne menni elmúlik.Szóóóval nemértem.:D
Amúgy nemis fáj.:)
Szia! Én is kedden kaptam volna oltást, de én megkértem anyukámat, hogy előző nap menjünk el a gyermekorvosomhoz és adja be ő, mert én nem akarnám, hogy az osztály előtt adja be az oltást. Mondjuk ugyanaz az az iskolaorvos, aki a gyermekorvosom, szóval így is úgy is ő adja be, csak legfeljebb a rendelőjében, nem az iskolában az orvosi szobában. Én azt mondom ne félj!
11/F
nállunk is 6dikban, 7dikben kaptunk oltást.
minden lány hisztizett h jajj fájni fog stb.. egyik csak elájult közbe. :D
mondjuk lehet bunkóság de kiröhögtük őket h ilyen szerencsétlenek egy oltás miatt XD
Hú, én 6.-ban nagyon féltem, aztán azóta kaptam 6 oltást XD
2:hatodikban 1:H1N1 (XD) 3:méhnyakrák.
És most fogok kapni megint 7.-elején ugye 28-án és aztán még egyet, szóval már kicsit sem izgulok, szerintem veled sem lesz semmi baj, nézd meg, én is túléltem, a többi válaszoló is, és te sem fogsz belehalni az 100% :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!