A lányom rúdtáncol? Többi lent!
Figyelt kérdés
Anya vagyok, a 17 éves lányom nemrég kezdett rúdtáncolni és már itthon is van ruda, mindig mutatja miket tud. Csinos és erős. Van okom félni, ha később pl egy bárban ezzel keresne pénzt? (Ő egyébként leszbikus szóval tényleg csak táncolna) Jó tanuló de szeretne önállósulni kicsit. Nem tudom mit gondoljak. Van hátulütője a sztripperkedésnek? Köszi a válaszokat!2022. jan. 22. 19:05
1/12 anonim válasza:
Ez nem sztripperkedés. Sport. Hobbi. Sztem nincs miért aggódnod
2/12 anonim válasza:
Attól, hogy rùdtàncol, mèg nem lesz sztripper. Ez egy sport.
4/12 anonim válasza:
A nővérem 40 évesen járt rúdtáncra, a 18 éves lányával. Ez sport.
5/12 anonim válasza:
Mostanában rengetegen űzik. Komoly izommunka kell hozzá.
6/12 anonim válasza:
Ez egy sport!
3 gyerekes anyuka vagyok, én is rudazok.
RUHÁBAN!!! A teremben
Nem pasiknak vetkőzök.
Egyébként szerintem az se rosszabb mint bármilyen magazinban bikinis modellnek lenni.
7/12 anonim válasza:
ez egy borzasztó gyenge trollkérdés
9/12 anonim válasza:
Ez egy kemény erőnléti sport. Nem egyenlő a seggrázással, amit a bárokban csinálnak.
10/12 anonim válasza:
Mostanában divattá vált sport. Elvileg nincs gond vele, de benne a van a pakliban, hogy a későbbiekben vissza él evvel a tudással és kombinálja a sztriptízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!