Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet rúdtáncolni szoptatás...

Lehet rúdtáncolni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

A kisbabám 4 hónapos, anyatejes baba, a ciklusom rendben és bőven van tejem. Azt hallottam, hogy a szoptatás alatt vigyázni kell a sportolással, mert elapaszthatja a tejet. Szeretnék rúdtánc FITTNESS-re járni és az lenne a kérdésem, hogy tudja e valaki, hogy ezt a fajta sportot lehet e űzni ilyenkor?

Megjegyzem nem vetkőzni akarok, hanem a rúd fittness érdekel!!

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. nov. 11. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:

sportoltál előtte?baromi nehéz sport ám...és az a baj vele,h ha nem vagy edzett,kb az első edzéstől izomlázad lesz,és ezt nem nagyon ajánlják szoptatás alatt.Amúgy meg ki kell próbálni,h mennyire bírod.

Én kb. két edzésen voltam,egyrészt,mert elég ügyetlen vagyok,másrészt meg a másodikon úgy meghúztam a karom,hogy alig bírtam felemelni utána(rendes bemelegítés után egy nagyon rossz mozdulat)

Amúgy arra készülj fel,h tele leszel kék-zöld foltokkal az elején..:D

Sok sikert

2013. nov. 11. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Röplabdáztam, lovagoltam, de terhesség alatt és szülés óta csak séta. Szóval elég régóta nem csinálok semmit ilyesmit. A védőnő vajon meg tudná ezt válaszolni szerinted?
2013. nov. 11. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy a sporttól elmegy a tej. Csak fokozatosan kell kezdeni. Ha valami könnyebb tornával formába rázod magad, akkor szerintem simán lehet.
2013. nov. 11. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:

1: ajánlom hogy ne itt,hanem dokival/védőnővel konzultálj

2 : a rúdtánc fittnes erősen megmozgatja a felső testedet

Azaz ahogy magadat megtartod,emeled a rúdon a mellizmaidat is megerőltetheted..ez talán nemttesz túl jót a mellednek..de mondom..javaslom hogy beszélj dokival erről

2013. nov. 11. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi de most elképzeltem, ahogy szoptatsz és közben a másik kezeddel pörögsz a rúdon:DD

Én nem értek ahhoz, hogy mi jó a szoptatásnak és mi nem, de, egyébként tényleg elég megerőltető sport, én már elég sok órán voltam és pont a mellemben pl meg az egész felsőtestemben durván izomláz szokott lenni tőle..

2013. nov. 12. 00:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 12. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

ÍGy van..ha elkezdes durva izomlázad lehet,ami miatt ugye tejsavat termel a szervezet

Ettől a tejcsid íze is megváltozhat...tán else fogadná a babád

Gondold át

2013. nov. 12. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :) Várok vele a szoptatás befejeztéig. :)
2013. dec. 14. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!