Mennyire engeditek, hogy tiszteletlen, csúnya szavakot használjon a kamaszotok?
Figyelt kérdés
Nem rég láttam, hogy egy lány úgy beszélt az anyjával, hogy “b+ mennyire g*ci jó a hajad”
Nem mondhatom, hogy nem csattant el tinikoromban egykét csúnya szó, de többnyire szóltak a szüleim, hogy beszéljek tisztelettudóan, ne úgy, mint a cigók.
Nálatok hol van a határ?
2022. jan. 21. 17:40
1/15 A kérdező kommentje:
*szavakat
2022. jan. 21. 17:41
2/15 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni nálunk ezt a beszédet. Annyira elüt már egy bzdmeg is, hogy kiveti magából a család. Egyszerűen senki nem beszél itt így, félő, hogy hangosan kiröhögnénk ha egyik napról a másikra valamelyik gyerek ilyen alacsony szinten beszélne :D Elképzelhetetlen. Lehet, hogy haverok között elnyomnak egy-egy bzdmeg-et, de hogy ebből szokás nem lesz, az biztos.
3/15 anonim válasza:
Semennyire. Még a durva hangsúly sem megengedett. De ezt kamaszkorban már nem lehet szabályozni. Kiskorban kell elkezdeni, akkor azt szokja meg.
4/15 anonim válasza:
Előfordul, hogy csúnya szavakat használ, de a fent említetthet hasonlót még sosem mondott előttünk. Ezt nem is tűrném, de az, hogy néha kimond 1-1-t, az rendben van, ennyit mi is mondunk az apjával
5/15 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy az anyuka pszichológus. Mégis hogy beszélhet így vele a lánya?
2022. jan. 21. 21:54
6/15 anonim válasza:
Mindig a cipész cipője lyukas. Az, hogy valaki pszichológus, nem jelenti, hogy nála minden rendben van otthon. Ahogy rakás mentőst látni dohányozni, papot inni, vagy tanárt, aki utál tanulni.
7/15 A kérdező kommentje:
Szóval rosszul nevelte a gyerekét?
2022. jan. 21. 22:44
8/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a nő kedvesen visszamosolygott és megköszönte.
2022. jan. 21. 22:46
9/15 anonim válasza:
Biztos van egy hipotézise, hogy a kapcsolat a lényeg, nem a stílus.
Nem értek vele egyet, de biztos ő a szakember. Én meg kikérem magamnak a stílust is. Ettől még nem lesz rosszabb a kapcsolatom a gyerekemmel. Max. nem nézik parasztnak sehol, mert képes intelligensen megnyilvánulni.
10/15 anonim válasza:
Csak én nem látom ebben a problémát? A hajára mondta ezt a jelzőt, pozitív kontextusban. De ítélkezni egyből könnyebb nyilván, meg várni a megerősítést, hogy fú de rossz anya. Foglalkozz a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!