Egy 9-es lánynak jó ilyen táska?
Képet max holnap tudok feltenni.Megpróbálom elmagyarázni...
Lila és szürke,3 részből áll,az elején hangjegyek vannak és elég nagy táska,2 vállas.Muszáj volt nagytáska és kétvállas mert a félvállastól leszakadt a vállam és nem is fért el a cuccom...Arra vagyok kíváncsi hogy a színe,mintája való-e nekem...(nem mintha kapnék másikat ha nem jó)
Azok a hangjegyminták nem gáz?!... 8-[
9-ben ilyet már senki nem hord... Csak szólok... :-[
szerintem klassz ha hangjegyek vannak rajta.
miért lenne gáz?nem tom egyesek hol élnek?
Plútón???
Szerintem nagyon jól nézhet ki,bár én csak 7. vagyok!:)
Ja és ne kép feltöltést ha lehet mert nekem nem jó!!
Köszi
Mert miért lenne már ugyan gáz a hangjegymintás? Szerintem az inkább jó lehet, hordd nyugodtan :)
első
Szerintem nagyon jól nézhet ki :) És ne foglalkozz azzal, aki azt írta, hogy gáz, én sem tudom, hogy hol él...Miért lenne már gáz?!
Hord nyugodtan szerintem :)
Szerintem szép lehet :) Bár én is 7.-es vagyok még csak [mint egyik válaszoló]
Ne törődj azzal, aki azt írta gáz :D Nálunk tavaly az egyik 6.-os [szóval tavaly 5.-es volt] csajnak HSM-es táskája volt. Na, az volt a gáz :)
"HSM-es táskája volt"
Az szerintem csak 40%-ban gáz!! Tavaly a legjobb barátnőmnek is az volt és én vagyok az aki azt írta hogy 7.-es
Neked tetszik?
Mert ha igen, akkor csak az a lényeg!
Majd ha tudsz azért dobj fel egy képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!