húú, én utálom, és azokat a zenéket se nagyon szeretem, amiket ott adnak, és csak K-Popot hallgatok :)
13/L
2010. szept. 9. 20:21
24/31 anonim válasza:
Én szeretem. Van egy csomó érdekes műsor számunkra. Én mondjuka Hőálló megálló, Napi top 10/21, Viva Chart Show, Sweet Sixteen, playboy Villa lányai, Azok a tippek, Üzizz Zümivel, Horoszkópos, Interaktív meg ilyeneket nézek :D Amikor SP, Bieber van akkor elkapcsolok...Azok talpnyaló köcs ögök.
2010. szept. 9. 21:35
25/31 anonim válasza:
régebben a playboy villa lányait néztem meg a sweet sixteent de mostanában már ezeket se nagyon.. nem egy nagy durranás a csatorna amúgy meg, semmi érdekes nincs rajta..
13L
2010. szept. 9. 21:55
26/31 anonim válasza:
Az én országomban nem is fogja magyar VIVÁT de ha fogná is nem nézném mert amikor magyaroknál vagyok a rokonoknál akkor belenézek és elhányom magam ettől a sok sz*tól
2010. szept. 9. 22:32
27/31 anonim válasza:
Szerintem is hihetetlen, hogy van, aki pl képes végignézni egy részt a Playboy Villa lányaiból, meg a hasonló agymosó sz*rokból... Komolyan, ez ijesztő! Hogy lehet ez bárki számára is követni való példa?? Be kellene tiltani, mielőtt minden fiatal elbutul!
2010. szept. 10. 14:59
28/31 anonim válasza:
Nálunk nincs is Viva,de nem nézném.Bieber zenéjét mondjuk szeretem,de hangsúlyozom hogy csak a zenéjét nem őt.:S
13/L
2010. szept. 10. 15:50
29/31 Detti 0-0 válasza:
Én kapcsolgatni szoktam a csatornák között, és max. ha olyan számot adnak amit szeretek, vagy érdekesnek találok, akkor egy kicsit vivázok. :) Nameg ha elkapok egy iCarly-t vagy Spongyabobot , akkor nézem, de ennyi. Persze, van akiket ez leköt. Aki szereti szereti, aki nem nem. :)
13/L
2010. szept. 10. 17:26
30/31 anonim válasza:
Én se nézem, mert hiába zenecsatorna, mindig ugyanazt a 20 sz*r számot ismétlik -.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!