Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nézi a lányok 90százaléke...

Mért nézi a lányok 90százaléke a vivatv-t?

Figyelt kérdés
tele va nnézhetetlen szenyekkel, és stílustalan divat műsorokkal ...
2010. szept. 8. 16:33
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*százaléka
2010. szept. 8. 16:37
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

Mert a média pontosan ezt akarja elérni, hogy a nép 90%-a buta legyen...

Mert a fiatalok butíthatóak még.

2010. szept. 8. 16:39
 3/31 anonim ***** válasza:
41%
Én is nézem. ^^ De én csak az ilyen napi top 10, viva chart show meg stb zenés műsorokat nézem. Amúgy meg ízlések és pofonok.
2010. szept. 8. 16:46
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
Ez hülyeség, tuti , hogy kevesebben nézik. Amúgy ez a divat, én sem örülök nekik. Ha legalább normális magyar zenéket adnának ( Kispál, 30Y, Heaven Street Seven , Quimby, Kiscsillag) , annyi jó zene van, nem értem miért pont SPnek kell populárisnak lennie...
2010. szept. 8. 16:59
 5/31 anonim ***** válasza:
72%
na, ezért nem nincs, és nem is lesz a mi lakásunkban TV. annyi más értelmes dologgal el lehet baxni az időt, miért pont ezzel az agyromboló xarral kell???
2010. szept. 8. 17:12
 6/31 anonim ***** válasza:
61%

Én is szerettem,de sajnos kivették a digisek :(

Át kellene váltani más antennára mert tiszta átverés..

2010. szept. 8. 17:15
 7/31 anonim ***** válasza:
87%

Hát mer' tök cuki, meg trendi! (-:

Komolyra fordítva: fogalmam sincs, ám bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg, amikor megnéztem, miket is nyomatnak. Segített megérteni, hova szívódott fel annyi évfolyamtársam agya!

2010. szept. 8. 17:15
 8/31 anonim ***** válasza:
29%

mert néha adnak rajta jó zenét[nem bieberre gondolok].amugy a vivatv gazdaságos sz@r műsorokat nem nézem.:'D

13/L

2010. szept. 8. 17:34
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem nézek vivát! De a bariaim egész nap azt nézik semmi értelme! Nekik bejön Bieber/SP stíliusa. Én egyiket se szeretem! Mondjuk ez nem csoda ha van 2 bátyám akik egész nap Tankcsapdát, metált,rockot...meg minden ilyen zenét hallgatnak! Most már énis Tankcsapda és metál rajongó vagyok:)))

Nem tudom mi a j ezekben a tinisztárokban. Én csak néha Demi Lovatot Lady Gagát és Lolát hallgatok. A kedvencem a Pussycat doll's.

11/L

2010. szept. 8. 18:18
 10/31 anonim ***** válasza:
71%

Nincs ott Tankcsapda, szóval nincs Viva TV se számomra :3

13/Lány

2010. szept. 8. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!