Mit csináljak ha anyám nem hiszi el és nem akar orvoshoz vinni?
Már régóta depressziós vagyok. De néha hirtelen pár napig meg teljesen felpörgök és nem tudok aludni, hirtelen mintha enyém lenne a világ és nem érdekel semmi. Utána meg visszaesek depresszióba napokig hetekig és kezdődik az egész elölről. Mondtam anyámnak hogy lehet van valami a háttérben de nem hiszi el és nem akar orvoshoz vinni. Mert szerinte csak beképzelem az egészet és túl sok sorozatot nézek. De így már nem bírom tovább. Mit tehetnék???
16/l
En is depresszios vagyok es mar korhazban is fekudtem miatta. Anyam meg akkor is azt allitotta, hogy csak sajnaltatom magam. Szornyu. Elkoltozesem utan most, 4 evvel kesobb kezdtem rajonni a miertekre, az okokra es arra, hogyan probalhatom meg kordaban tartani. Erre elment a huszas eveim elso fele, az egyetemre sem kezdtem el bejarni, pedig felvettek. Szolj valakinek, az iskolaban, a haziorvosnak, de errol tudjon valaki, mert nagyon sok szenvedestol kimelhet meg az, ha valaki segit es/vagy eszhezteriti anyadat. Drukkolok, hogy jobban legyel es ne jarj ugy, mint en!
Egyebkent a manias depresszionak vannak ezek a szakaszai legjellemzobben, de lehet akar mas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!