Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicámnak vérzik a lába es...

A cicámnak vérzik a lába es ma mar nem birom orvoshoz vinni addigis mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés

Most perpill nem vérzik neki de az elejen elegge verzett...kötözzem be?

Vagy valamivel kenjem be?!

Kérlek ne gyertek azzal hogy allatkinzo vagyok meg nemtom de ma mar tényleg nem birom elvinni

Tehat most igy mit csinaljak vele?!

2017. febr. 6. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Betadint rá, és próbáld meg bekötözni, hagyd pihenni, ne piszkáld. Holnap pedig ahogy tudod, irány az orvos.
2017. febr. 6. 20:36
 2/14 anonim válasza:
100%
Betadint tehetsz rá fertőtlenítésnek és az se rossz ötlet ha bekötözöd valamivel pl géz.Ha lehet tartsd házon belül és figyelj rá.A biztonság kedvéért pedig említsd az orvosnak a betadint majd holnap.
2017. febr. 6. 20:39
 3/14 anonim válasza:
Az állatorvos telefonos hívásra is kimegy, ha nem tudod bevinni. Kérdezd meg a számát a tudakozótól. Szegény állat! Biztosan összetalálkozott egy kutyával és megcirógatta a fogával.
2017. febr. 6. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Jaj ne csináld már,nem lesz semmi baja nem kell rohanni mindennel az orvoshoz.El se tudod képzelni higy mennyit kubír egy szervezet nem hogy egy macskáé!
2017. febr. 6. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg jobb félni, mint megijedni, egy seb nagyon könnyen el tud fertőződni, szerinted az jó? Szerintem sem. Nézze csak meg az orvos, kevesebb nem lesz tőle.
2017. febr. 6. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Úristen okés
2017. febr. 6. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Úristen, nem engem pontoznak le, hanem téged. Wow
2017. febr. 6. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
Így jártam,de szerintem túl aggódod
2017. febr. 6. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy aggódom. Ha a gyerekednek vérezne a keze, mit mondanál, "Jóva' fiam, nincsen semmi baja" -pedig normális esetben minimum lefertőtleníted. És akkor még nem tértem ki arra, hogy mi van ha egy veszett kutya harapta meg?
2017. febr. 6. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
8%
Ne nézz annyi tv-t mert mossák az agyat azt tudtad? :D:D
2017. febr. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!