Elakarják vinni a macskámat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves macskám kis kora ota velem van. Már 1 éve elkezdte azt csinálni h nem az alomba pisil hanem máshova de ez nem rendszeres nála. A szüleim megelégelték az állando takaritást és odaakarják adni másnak a cicám! Mit csináljak h a macskám ne csináljon ijet? Hogyan tudom erröl leszoktatni? Állatorvost már kérdeztem de nem adott jo tippet! Akinek volt már ijen problémája és megoldotta az irjon légyszives sürgöss lenne! a normális válaszokat elöre is köszönöm2010. máj. 9. 20:12
1/9 anonim válasza:
Két oka van, ha amacsek máshová piszkít:
1. lelki probléma, valami vagy valaki zavarja, kevesebb törődést kap, mint kéne, ilyesmi.
2. Húgyúti betegség, ami sürgős orvosi ellátást igényel!
(keresd úgy, hogy macskák alsó húgyúti szindrómája)
2/9 anonim válasza:
Talán jelölget. Ivartalanítani nem lehetne?
3/9 anonim válasza:
20:18-as vagyok, lehet hülyeséget írtam, bocsi :D
A kutyámból indultam ki x)
4/9 anonim válasza:
20.20-as nem írtál hülyeséget! :) A kandúr is jelöl.
Ennek a problémának az is oka lehet, hogy nincs rendszeresen tisztán tartva a macskaalom.
A macska nagyon kényes állat, és ha napi rendszerességgel nem takarítasz alóla, bizony másik helyet keres dolgai elintézéséhez.
5/9 anonim válasza:
Én az első válaszhoz még hozzátenném, hogy ha nem tiszta az alomja, akkor nem megy bele a cica. De egyébként a fiú cicák is jelölgetnek, ezért ivartalanítani kell, ha lakásban tartod. (De nem tudom, hogy fiú-e a tiéd.)
6/9 anonim válasza:
ismerősnek az volt, h a macsek egy ideig rendes volt, aztán elkezdett bepisilni a szobába. Majd mindenhova, aztán később egyszer látta a srác, hogy ott szenved az almon és nem tud pisilni, ezért elvitték orvoshoz. Ott kiderült hogy elhalt a cica húgyhójagja. Pár napra rá pedig meghalt :/
7/9 anonim válasza:
És ha több helyre raknátok ki almot?
8/9 A kérdező kommentje:
a macskaalom mindig tiszta és kiis van ivartalanitva
2010. máj. 11. 15:26
9/9 A kérdező kommentje:
És a cica lány de tényleg nem mindigcsinálja van mikor honapokig nem csinálja. Állatorvos megvizsgálta és nincsen semmiféle baja.köszi a kommenteket.
2010. máj. 11. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!