Szülők! Ti ebbe bele szoktatok gondolni?
Én abban egyetértek, hogy túl van démonizálva az egész.
Olyan érzelmes, minőségi érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok vannak hogy az elképesztő.
És inkább játsszon a gyerekem a Life is strange-dzsel mint olvasson Szürke 50 árnyalatát.
Olvastam valahol, hogy egy igazi gamer nem azért játszik, mert nincs élete, hanem mert sok életet szeretne élni, vagy valami hasonlót.
Egy jó játék fejleszti az EQ-t, a logikát, kitartást, kudarc feldolgozását, ad egy történetet amivel te magad is több leszel, nem beszélve a kézzelfogható dolgokról pl angol tanulás szem-kéz koordináció, a számítógépekkel való alapvető magabiztosság.
De ezt persze lehet magyarázni egy kívülállónak, aki azt hiszi hogy a számítógépes játék=Fortnite és társai.
Szívesen a kezébe adnék ezeknek érdekes, izgalmas, tanulságos játékokat. Tudnék felsorolni...
Ha a szülők olyan hozzáállásúak, mint a #10-es szülei, akkor én sem értem miért ne számítógépezhetne.
Attól h tiltva van, nem lesz jobb a gyereknek. Mondjuk ott úgy van elcseszve az egész ahogy van.
Normális szülőknél nincs olyan h a gép jobb, mint a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!