Ha együtt alszanak az egyenlő a szexszel?
Figyelt kérdés
Lányom felhozta, hogy átmenne a barátjához ott aludni.
Lányom 18, a barátja 23 éves
2021. dec. 22. 22:00
11/24 anonim válasza:
18 évesen már nem lenne nagy baj, ha szexelnek.
12/24 anonim válasza:
Nyugi, már rég túl vannak rajta. Az ottalvás akkor történik, mikor már volt szex.
13/24 anonim válasza:
Van egy lányod, tehát te is szexeltél már. Egyszer neki is el kell kezdenie. Ne aggódj!
15/24 anonim válasza:
18 éves, valszeg rég megvolt a szex.
16/24 anonim válasza:
Miért te a paroddal csak szexelni szoktál az agyban? Aludni nem?
Igazából ebből nehéz megmondani, elkepzelheto, hogy megvolt mar az elso alkalom nekik. Az is lehet, hogy most lenne. De ez nem jelenti,hogy mindenképp lesz szex.
17/24 anonim válasza:
Én még el is hiszem, hogy vannak ilyen naiv szülők. Apám anno megkérdezte anyukámat, mikor átmentem 18 évesen a 31 éves pasimhoz, hogy anyum szerint szexeltünk? 😅 Ezt másnap anyukám mesélte, azt mondta majdnem kiröhögte apámat, hogy szerinte sakkozni mentem? Kérdező, nyugi, valószínűleg már rég szexeltek.
19/24 anonim válasza:
Az ő értékrendjüktől függ. Én pl fél évig együtt is éltem a férjemmel, mielőtt összeházasodtunk és a nászéjszakánkig nem szexeltünk. 19 éves voltam, ő 30. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!