Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányt engednétek 15...

12 éves lányt engednétek 15 éves fiúval járni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 12:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
17%
Azért egy felelõségteljes családban ahol tényleges foglalkoznak a szülõk a gyerekekkel minimum 18 éves korukig nemhogy szüzek maradnak de mégjárni se járnak senkivel. Nekik még keményen tanulni kellene. Az olyan kis taknyosok hogy 15-16 évesen már nem szüzek meg lehet nézni mennyire lesznek sikeresek az életben nem pláne a párkapcsolatban. Semmi kitartás és semmi önfegyelem nem lesz azokba a gyerekekbe, mert a szüleik nagyba leszarják õket. Igen az én idõmben is ciki volt ha valaki 18 évesen még szūz mind fiu mind lány téren. A nagy szájhõsõk meg hetente új csajjal voltak. Csak egyet nemtanultak meg.... hogy mi az a párkapcsolat, és igen tanulmány is bizonyítja hogy szexuális téren jóval gyengébben teljesítenek azok akik gyakran váltanak partnert. Mondjuk ez logikus. És mi lett a vége? Én 23 éves koromban vesztettem el a szüzességem azzal a lányal akit 3 év udvarlás után elvettem és 8 éve házasok vagyunk. Az osztály menõ csajai mind váláson vannak túl és egyedūl nevelik a gyereket akiknek még azpját se tudják ki. A velem korú férfiak nagy része szingli az anyjával él még mindíg bulizni jár meg kocsit tuningol 😂😂😂 ennyit a tini korban történõ szexuális és párkapcsolati jelen képrõl. Mindennek meg van az ideje. Egy tinédzser tanúljon még az a dolga. És visszatekintve hálát adok a szüleimnek hogy fegyelemmel neveltek és megértették velem azt amit sajnos a mai fiatalok nagyrésze képtelen felfogni. Meg is látszik az eredménye.
2021. dec. 22. 02:05
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Járni? Ahogy ilyen kisgyerekek szoktak, sétálnak pl a városban, többnyire nem is ketten, hanem csapatosan, esetleg isznak egy üdítőt? Tényleg micsoda fertő, nahát, bezzeg a mi fiatalkorunkban ilyen nem volt... ja de.

Meg 18 éves koráig nuku hapsizás. Majd ő biztos engedélyt kér a kedves szülőtől, hogy randizzon. Aki nyilván szintén nem randizott 18-ig.

Gyerekek. Nem orgiákról van szó. "járásról" Amit itt nyugodtan szó szerint lehet érteni. Nem fognak a parkban a padon szexelni.

2021. dec. 22. 13:33
 33/35 anonim ***** válasza:
87%

31: komolyan a tanulás oltárán illik feláldozni a tiniknek a fiatalságukat? Ha van barát, barátnő, randi, akkor majd nem fognak tanulni? Hagyjuk már. Egy tinédzser tanuljon még, az a dolga.

A felnőttnek meg a munka.

Ebből melyik zárja ki a barátkozást vagy a szerelmet?

2021. dec. 22. 13:34
 34/35 anonim ***** válasza:
Mi zárja ki? Semmi. Csak gyerekek vagytok. Nemtudjátok mi a párkapcsolat
2021. dec. 31. 17:05
 35/35 anonim ***** válasza:

Így van

45 éves nő vagyok

Egy gyerek Aki nem tudja mi a párkapcsolat

Vagy a tini "járás "

2021. dec. 31. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!