Engednétek 15 éves lányt 19 éves félig roma fiúval járni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 18:54
1/13 anonim válasza:
Ha úgy látom, hogy a fiú nincs rá rossz hatással akkor igen.
2/13 anonim válasza:
Ha ismerem a srácot és a családját, rendesek, akkor igen.
3/13 anonim válasza:
15evesen meg eleg fiatal.. ismerkedni beszelgetni engednem
4/13 anonim válasza:
Magyarral sem jàrhatna 15 évesen, nemhogy cigánnyal.
5/13 anonim válasza:
Nem. Sajnálom, ha emiatt most el leszek küldve melegebb éghajlatra, hogy milyen rasszista vagyok.
6/13 anonim válasza:
Én sem. De bízom benne,hogy kamaszkorára magától is rájön,hogy kerülni kell őket.
9/13 anonim válasza:
Én sem örülnék neki, és nagyon remélem, hogy sose leszek ilyen helyzetben, de ezt hogy kell a gyakorlatban elkélpzelni, hogy nem engeditek meg? Hogy azt mondjátok, vele nem járhat, mire a szuperszófogadó kislányotok engedelmeskedik, és nem találkozik többet a fiúval? Szerintem ez a korosztály pont nem erről híres.
10/13 anonim válasza:
9
Úgy,hogy az apukája akkor már 25 éve lesz utcai zsaru egy szabolcsi településen és szépen elmeséli az élményeit. Remélhetőleg felfogja,mi várhat rá esetleg ha bekerül egy ilyen famíliába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!