Szerintetek kinek van igaza?
Most vagyok 9.-es és van az osztályunkban egy mozgássérült, és ma történt,hogy leesett a tolltartója a padról meg pár könyve és megkért valakit,hogy vegye fel neki, de az sem tudta fel venni mert ő meg látássérült és nem nem látta hogy hol van,ezért felvettem neki én.
Aztán visszamentem beszélgetni azzal akivel előtte beszélgettem és ő meg mondta,hogy ne hagyjam hogy ugráltassanak, mert a többiek is észreveszik,hogy engem lehet ugráltatni és ők is fognak.
Nem tudom,de szerintem az marha nagy bunkóság, lett volna ha nem veszem fel csak mint egy bamba hülye gyerek nézek.
És mégis csak mozgássérült volt,nem tudja felvenni magának.
Aztán meg is köszönte szóval nem lehetett rá mondani semmi rosszat..
Az egy dolog,hogy ha egy egészséges embernek leesik a cucca és nem megyek oda és veszem fel neki ha 10 méterre vagyok tőle.
De mégis csak egy mozgássérültről van szó....
Szerintem jól tettem,hogy fel vettem..(mások nem nagyon voltak az osztályban, tehát ők sem segíthettek neki)
Szerintetek is jól tettem??
(Azt meg hogy egészséges vagy mozgássérült ember olyan miatt ugráltasson amit ő is megtehet azt úgy sem csinálom meg helyette szóval azt nem hagyom hogy csicskáztassanak)
hát elég bunkócska az oszt.társad....már bocsi, jól tetted!
szerintem amúgy az sem gáz, ha olyan valakinek hajolsz le a cuccáért, aki le tudna hajolni, csak úgymond megelőzöd...kedves, udvarias gesztus!
Az lenne a csicskáztatás, ha egyből a te neved kiáltaná valaki mikor leejt valamit, és te meg rohannál, felvennéd.
Semmi gond nincs azzal, ha segítesz másoknak, sőt, igenis kedves dolog!
Köszönöm a válaszokat:)
Szoktam segíteni másoknak is,és most,hogy kaptam ezt a megjegyzést úgy gondoltam hogy lehet hogy mások is így gondolják?!
Ezért kérdeztem meg.
Miért is verném nagydobra??
(kb az ilyen megjegyzésektől bizonytalanodok el és gondolom át,hogy legközelebb is megtegyem e)
Utolsó vagyok
Amugy én is 9-es vagyok.
15L
nagyon jól tetted!
u.i.: ne foglalkozz az ilyenfajta megjegyzésekkel, mint pl.: a Kedves 15:55-ös Válaszoló!
( és nem veszekedni akartam! )
Sz@rd le hogy a többi mit mond, tedd amit TE jónak látsz. Ha leesik és te úgy érzed, jót teszel azzal ha felveszed, akkor vedd!!!
Amúgy meg jól tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!