7. -es vagyok, de nem tudom, hogy mi szeretnék lenni. Aki tud, legyen szíves, segítsen?
Idén mentem hetedik osztályba ( különben 13 éves lány vagyok ), és már annyiszor feltették ( vagy feltettem magamnak ) azt a kérdést, hogy: " Mi leszek, ha nagy leszek? " - De sajnos sosem tudtam válaszolni...
A többi osztálytársam ( már majdnem mindenki ) tudja, hogy mi lesz, hová megy tanulni, stb. stb., csak én nem tudom eldönteni. :-(
6.-ban ( év végén ) 4.8 volt az átlagom, de most, hogy bejött a négy új tantárgy ( fizika, kémia, földrajz, biológia ), nem tudom, hogy hogyan fogom tartani ezt az átlagot?!?
Nagyon szeretem a nyelveket: angolt- és németet is tanulok. Kedvenc tantárgyaim: történelem, magyar ( nyelv- és irodalom ).
Készségtantárgyakban, mint a rajz- technika- ének- testnevelés nem vagyok olyan jó, és nem is szeretem őket ( bár ötös vagyok belőlük ).
Ha ez számít: tudok furulyázni, fuvolázni és zongorázni, illetve 2 évig jártam népi- illetve társastáncra.
Többször gondoltam rá, hogy tolmács, idegenvezető, esetleg tanár ( német ) legyek, de nem tudom, ezek mégsem az " igaziak ".
Ha tudsz valami tippet adni, szívesen olvasnám!
U.i.: Köszönöm, hogy válaszoltok!
Köszönöm a válaszodat!
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy tanár leszek, de az alsós tanárnőm lebeszélt róla. Mondván: " A tanítónők korán halnak! ".
Ügyvéd az nem szeretnék lenni...:)
Köszönöm az újabb válaszokat!
Igen, van róla fogalmam, hogy keres egy nyelvtanár, mert a szomszédunkban 2.000 Ft/óránként, a belvárosban pedig 1.500 Ft/óra.
Igen, ebbe igazad van, ( harmadik válaszoló ) nekem sem az az életcélom, hogy babysitter legyek, csak belegondoltam. ( Persze félreértés ne essék, egyátalán nem vetem meg a babysittereket ! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!