Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 16 éves fiatoka...

Elengednétek a 16 éves fiatokat Szegedről Székesfehérvárra Szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Egy 5 fős társasággal menne akikkel már többször volt Pesten, és itt Szegeden is, az egyikük otthonában lennének. Én nem akarom elengedni mert ha valami baj van, innen Szegedről nem tudok Fehérvárra felmenni, de már napok óta erről beszél, és nem hagy békén vele. Nektek mi a véleményetek?

2021. dec. 8. 21:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2021. dec. 9. 18:22
 32/33 anonim ***** válasza:
86%
elengedném, ha normálisan tud viselkedni. Te ismered, mennyire megbízható.
2021. dec. 14. 07:19
 33/33 b1812567 ***** válasza:
78%

Egyrészt, te ismered a fiad, te tudod mennyire tud vigyázni magára, meg te ismered a társaságot, legalább hallomásból.

Másrészt, szegediként, 16 évesen nekem fel sem merült, hogy elengednek-e, hanem szóltam, hogy elmegyek, ekkor meg akkor jövök.

16 évesen a többség nem kisgyerek már, hanem a nagykorúság küszöbén álló fiatalember.

2021. dec. 15. 22:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!