Elengednétek a 16 éves fiatokat Szegedről
Székesfehérvárra Szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Egy 5 fős társasággal menne akikkel már többször volt Pesten, és itt Szegeden is, az egyikük otthonában lennének. Én nem akarom elengedni mert ha valami baj van, innen Szegedről nem tudok Fehérvárra felmenni, de már napok óta erről beszél, és nem hagy békén vele. Nektek mi a véleményetek?
El, ha ismerném a barátokat, és tudnám, hogy annyira azért vigyáznak, hogy ne a detoxból kelljen hazavinni. És legalább írjon fbon vagy valahol, hogy rendben vannak. Ha korábban nem adott okot, hogy ne bízz benne, akkor a távolság önmagában nem látom be, miért gond.
2021. dec. 9. 07:07
12/33 anonim válasza:
Nem!!!
Ennyi idősen már 8kor az ágyban a helye, miután megitta a kakaót. Mi van, ha nem vagyok ott ha a fejére esik egy porszem? Nem tudom megvédeni!!!4!
2021. dec. 9. 07:11
13/33 anonim válasza:
Nagyon jó színvonalú a székesfehérvári kórház gyerekosztálya. És nagyon jó orvosok vannak, nem kell félteni a gyereket.
2021. dec. 9. 09:22
14/33 anonim válasza:
12-es: igen. Otthon a helye és kb. 10kor az ágyban. És igen, azokkal akik ezt teszik és otthon kakaóznak, nem esik baja. A többiek meg kockáztatják, hogy Index főoldal lesz belőle, főleg egy idegen városban, távol a szüleiktől. Jó utat neked, én meg veszek még kakaót estére és mehet a Netflix.
2021. dec. 9. 09:24
15/33 anonim válasza:
Én fehérvári vagyok. Nem engednék. Fehérvár éjszaka tele van ittas ukránokkal, egyénről ne is beszéljünk. Szilveszterkor a Fő utcán állat mód dobálják a petárdákat, éjfél után csak a szirénázást hallani 20 percenként. Ha felnőtt is lenne velük, akkor talán, de Fehérvárt ismerve nem. Ja, és engem is pontozz le nyugodtan kérdező, valszeg te vagy a gyerek.
2021. dec. 9. 09:28
16/33 anonim válasza:
14
Tedd azt. Én meg inkább minőségi, tartalmas életet élek, és a gyereket is élni hagyom. Neked meg jó szórakozást kívánok a beforduláshoz.
Egy jó tanács: Kakaózás közben vegyél fel egy sisakot, be ne omoljon a mennyezet, mert megsérülhetsz!
2021. dec. 9. 09:32
17/33 anonim válasza:
Te meg vigyél gumit és feltöltött telefont és jó "minőségi élet élést"!
2021. dec. 9. 09:35
18/33 anonim válasza:
Viszek is. Az, hogy valakinek van élete, nem azt jelenti, hogy felelőtlen.
2021. dec. 9. 09:36
19/33 Derjaderja válasza:
10. Én nem tudom elképzelni, hogy mindketten igyunk, ha a gyerek nincs otthon és bármikor kellhet menni érte vagy hozzá a kórházba egy másik városba.
Nálunk már a kutya is benyelte a labdát, az épp elég para volt egyszer, akkor még nem vezettem rutinosan és a párom meg ivott 1 vagy 2 pohár bort (már nem emlékszem), de menni kellett keső este a város másik felére àllatklinikára.
2021. dec. 9. 09:37
20/33 anonim válasza:
18: az, hogy valaki nem jár bulizni, nem jelenti azt, hogy befordult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!