Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 2000 forintos keretnél ez jó...

2000 forintos keretnél ez jó ajándék lesz?

Figyelt kérdés

Gyerekek húztak, 3 ajándékot kell venni 2000 Ft értékben, témákör akit húzott a gyerekem : harry potter illetve szereti a csokit, ennyit tudunk.

Ajándékok:

1 nagy táblás milka (van otthon kB egy raklappal, promócióban hoztam, ingyen volt)

1 harry potteres jó minőségi kulacs, 1 euróra volt leárazva, itthon ilyet 4000 Ft körül találtam (új)

1 ceruzatartó felszerelve radír tollak, olló vonalzó stb, black friday akcióban volt 0,5 euró (-95% leárazva, ilyet kapott egyet a lányom is, nagyon tetszett neki)

-1 300 dbos harry potter puzzle - 75% ban itthon bf akcióban 1430 Ft volt.

2021. nov. 30. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Én pl.sz.rul érezném magam ha kapnám,mert sokkal kevesebbet tudnék viszonozni.
2021. nov. 30. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Maga a szett csodás ajándék, de 2000Ft-hoz képest akkor is, ha extrém akciós volt… sok.

A többi gyerekre tekintettel mérsékelném mert biztos, hogy nem tudott mindenki ilyen szuper dolgokat beszerezni 2000Ft.-ból, máshol nem áll otthon halomban a nagytáblás milka ami önmagában is egy ezres…

Esetleg csinálnék még belőle egy külön csomagot, ha lenne olyan gyerek akinél ezt sem ugorja meg aki húzta, nálunk minden évben volt sajnos. 20 éve 1500Ft-os keretnél egy kindertojás pl… Középsuliban szimplán nem jött be a lány akinek nem volt ilyesmire pénze, de nem szólt a tanárnak…

Aztán ha lesz pont egy ilyen gyerek az osztályban odaadhatná.

2021. nov. 30. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
A puzzle és a csoki bőven elég.
2021. nov. 30. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

tehát egy nagyjából hétezer forint összértékű csomaggal szeretnél parádézni a szülők előtt, mert te ilyen nagyon ügyesen és kuponosan tudsz shopingolni. a többiek jó eséllyel felnőtt emberek, őket nem fogja lenyűgözni, viszont legalább három gyereknek (a kölyködnek, a kölyöknek, aki a tiédnek ad kevesebb ajándékot, és a tiéd által megajándékozottnak, aki szintén kevesebbet fog továbbadni) iszonyúan kínossá teszed a napot.

én most kaptam egy kibontott, majd sose használt tévét, kb a szállításért fizettem kétezret (megvették ismerősömék a gyereknek, de nem szerelték fel egyből, majd valami nyereményjátékon nyertek egy sokkal jobbat, és nőnek nem volt kedve eladni), most adjam oda szerinted az öcsémnek, hogy vegyen mellé egy ezresért még milkát, és akkor az pont megfelel az ő háromezres keretüknek?!

2021. dec. 1. 23:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A csoki, a kulacs bőven elég
2021. dec. 2. 06:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a pedagógus volt buta, aki azt is megszabta, hogy 3 db valaminek kell beleférnie a 2000-be. Most őszintén, ha a jelképesség, a gesztus a lényeg, akkor nem mindegy, hogy 1 minőségi (és drága) csokit adok valakinek (ami simán kijön 2.000-ből), vagy 3 darab nagyon olcsó valamit?
2022. jún. 16. 13:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk rajta, örült a cuccnak az illetékes, szoktam egyébként az osztálynak vinni mindenféle apróságokat játékokat stb rengeteg termék mintát promóciós ajándékot mindig örülnek neki a gyerekek.
2022. jún. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!