60 ezer forintot mire költenél utalványokból egy diákként?
Jó minőségű bőrcsizma, meleg télikabát, ami több évig is hordható...
Biztos nem new yorkeres sz**t vennék rajta, ami eltekeredik az első mosásnál, és páe héten belül fillérekért dobják utánam leárazva.
Igazából most mosógépre van szükségem, de azt szerintem ennyiért nem kapok.
About Youn ezer éve nézek egy ruhát, de 30.000Ft akciósan, ennyiért még utalványból is sokallom.
Most így hirtelen más nem jut eszembe, inkább még elraknám, egy év alatt tuti találok valamit.
Festéshez,rajzhoz és grafikákhoz eszközök,mert grafikusművész szakon vagyok egyetemen.
Vennék bakeliteket a lejátszómhoz.
Talán pár ruhára
Biztos, hogy nem a new yorkerben költenék el 60ezret kacatokra. Kidobott pénz lenne.
Én is inkább egy-két dolgot vennék, de az minőségi legyen. Egy jó cipőt, egy jó kabátot, valami olyat, ami több évig hordható darab, időtálló.
De a telefon is jó, valami elektronikai eszköz, vagy okos kütyü, vagy valami sportszer.
Lány vagy és szeretem a divatot, a szép ruhákat, de tuti hogy nem ilyenekre herdálnám el.
Valami olyanra használnám fel, ami tartósabb vagy amit esetleg nem olyan könnyen vennél meg magadnak saját pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!