Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha szülinapra kapnál egy több...

Ha szülinapra kapnál egy több tízezer forintos ajándékot de nem lenne rajta név annak tudnál örülni?

Figyelt kérdés
Aki vette neked az nem akarja, hogy tudjad hogy tőle kaptad.

2021. jún. 3. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudnék ha valóban olyan dolog amire vágyom, vagy szükségem van rá. Ha valami felesleges drága dolog, akkor nem annyira. :)
2021. jún. 3. 21:44
 2/7 Metionin ***** válasza:
85%
Igen de valószínűleg tudnám, hogy ki adta. Kevesen tudják, hogy mikor van a szülinapom és azt még kevesebben, ha valamit szeretnék.
2021. jún. 3. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Az ajándéknak mindig örülök :) igazából nem az árát nézem, hanem a szándékot. Egy tábla csoki se nagy dolog, de ott van mögötte, hogy valaki örömöt akart nekem szerezni.
2021. jún. 3. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudnek. Szeretem a penzt, vannak vagyaim, de az ajandekozas intezmenyet foleg igy megvasarolva penzert utalom. Mar nem vagyok gyerek, akinek jatekot vesznek.
2021. jún. 4. 02:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Szülinapra". XD

Oké. Hány éves vagy? 5?

Ha kapnék egy ajándékot, név nélkül is örülnék neki.

2021. jún. 4. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Hát én ennek egyáltalán nem örülnék, inkább rohadtul félelmetesnek tartanám...

Egyáltalán hogy kell ezt elképzelni? Valaki letesz az ajtóm elé egy dobozt, boldog szülinapot felirattal, benne, mondjuk, egy drága táskával, név nélkül, és én onnantól fogva hordjam örömmel a táskát úgy, hogy fogalmam sincs, kitől kaptam? Ez iszonyatosan beteg! Szerintem ha nem tudnám kideríteni, ki lehetett, még a rendőrséggel is felvenném a kapcsolatot, mert ez akár egy zaklatási ügy első lépése is lehet. Valaki, akivel annyira nem vagyok jóban, hogy fel sem mer köszönteni élőben, méregdrága ajándékkal akar lekötelezni, és ki tudja, mit akar majd egy szép napon cserébe. Jobb az ilyesmibe nem belemenni.

2021. jún. 4. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Alig egy maroknyi ember tudja hogy mikor van a szülinapom, és ők azt is tudják, hogy nem szeretem az ajándékokat. Úgyhogy nekem gyanús lenne az ilyesmi, nem örülnék egyáltalán, elgondolkoznék hogy ki tudhatta meg a szülinapom időpontját és miért viselkedik így.
2021. jún. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!