Ha valaki saját döntéséből elköltözik és messze lesz neki a munkahely, hogy van pofája ezért több tízezer pluszt kérni hogy bejárjon? Mi köze a cégnek ahhoz ő hova költözik?
Kolleganő elköltözött, és a főnökkel közölte havi + 40.000-et kér hogy továbbra is bejárjon mert annyi a benzin hogy neki csak így éri meg.
nem értem kinek mi köze hozzá ő hova költözött honnan jár be és mennyi a benzin?
Csak azért kjérdezem mert van itt olyan aki nála is messzebbről jár be 10+ éve és nme benzinpénzt de még az elviekben kötelező 86%os utazási térítést se kapja-pedig az minden vitán felül járna, és mégse kap semmit.
Ez meg elköltözik és 40.000 plusz hogy bejárjon mert neki így éri meg?
Ki nem szarja le neki mi éri meg? Ő költözött oldja meg ahogy akarja.
Ha én elköltözök én is tarthatom a markom? Vagy ezt csak a bíborbanszületetteknek szabad?
vagy jó munkaerő, vagy kevésbé jó, de jó kerek a szája és bele lehet tenni dolgokat....
láttunk már ilyet.
"hogy maradsz vagy mész de a fizetésed biztosan marad. "
AZ ilyen összegeket nem bérként szokták adni itt a baj, hanem ilyen olyan prémium jutalom ktg térítés és hasonló papírkamuk mögé bújtatva.
Az én főnököm is úgy kapott + 150.000-et hogy a bére egy forinttal se nőtt-lakhatási támogatást kap, amivel viszont nem kell elszámolnia-vagyis, nem kell bemutatnia mire is költi csak kapja.
Így megy ez, adózásban is kedvezőbb.
Miért neked mi közöd hozzá hogy a kollegád mennyit kap ?
Kétszer ennyit is bemondhat, ha megadják megadják, ha nem akkor gondolom könnyen elmegy másik munkahelyre.
Tökösebb mint te.
"s kap annál nagyobat kopan majd."
erre a luvnyára amikor idejött 10 éve is azt mondták na ez akkorát koppan mint egy ház. hát eddig nem koppant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!