Ha valaki saját döntéséből elköltözik és messze lesz neki a munkahely, hogy van pofája ezért több tízezer pluszt kérni hogy bejárjon? Mi köze a cégnek ahhoz ő hova költözik?
Figyelt kérdés
Kolleganő elköltözött, és a főnökkel közölte havi + 40.000-et kér hogy továbbra is bejárjon mert annyi a benzin hogy neki csak így éri meg.
nem értem kinek mi köze hozzá ő hova költözött honnan jár be és mennyi a benzin?
Csak azért kjérdezem mert van itt olyan aki nála is messzebbről jár be 10+ éve és nme benzinpénzt de még az elviekben kötelező 86%os utazási térítést se kapja-pedig az minden vitán felül járna, és mégse kap semmit.
Ez meg elköltözik és 40.000 plusz hogy bejárjon mert neki így éri meg?
Ki nem szarja le neki mi éri meg? Ő költözött oldja meg ahogy akarja.
Ha én elköltözök én is tarthatom a markom? Vagy ezt csak a bíborbanszületetteknek szabad?
2021. ápr. 25. 16:51
11/12 anonim válasza:
Hát akkor meg főleg nimcs gond majd le lesz cserélve egy fiatalabra.Már ha találnak még ekkora balekot akinek kel a pénz és fűvel fál kavar egy rossz helyért.
12/12 apababa válasza:
A pipa üzemmód mindenkinél játszik csak valaki a gyomrára hivatkozik. Az emiatt érzett irigységet a besúgóvá válás szokta követni. De amig az első fizetésemelési mód minden fönöknek bejön adig a második már lényegesen kevesebbnek. Persze ehhez is gyomor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!