Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent számotokra tízezer...

Mit jelent számotokra tízezer forint? Ha lehetősègetek lenne, kiket támogatnátok ezzel az összeggel?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Állatokra kezelésére, élelmezésére fordítanám. Emberekre egy forintot nem költenék.

26F

2018. okt. 31. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted hogy mit jelent?

A családomat támogatnám vele. Habár ennyovel nem sokra menenk .

2018. okt. 31. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:

10 ezer forint 10 ezer forintot jelent.

2-3 bevásárlás, 1 heti kaja, 1 havi bérlet, 1 hazaút, 1 hétvégi rendezvény.

Nem nagyon szoktam támogatni senkit,legalábbis rendszeres összeggel nem.

2018. okt. 31. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem túl sokat,5 nap alatt eliszom,vagy egy kis benzinpénz,egy bevásárlás,ilyesmi.

Csak a gyerekemnek adnám oda,de amúgy is segítem őt rendszeresen.

2018. nov. 1. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:
10 ezer forint a fizetésem 1/30-ad része. A családomon kívül nem támogatok senkit se (se rákos gyerekek, se egyház...). Önkéntes véradó vagyok mert abban 100%-ig biztos vagyok hogy a rászorulóknak megy a pénzbeli adományokban már nem vagyok biztos.
2018. nov. 1. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Magamat tamogatnam vele😁
2018. nov. 1. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

10ezer szépen hangzik de szinte semmit nem ér. Valaki már felsorolta mit jelent, egy napi programot, pár bevásárlást, egy új télikabátot.

Nem állok úgy, hogy bárkit támogassak. Ha muszáj lenne olyan alapítványnak amiről tudom hogy segít, volt tapasztalatom vele, vagy közeli ismerősnek.

Vagy keresnék egy családot ahol beszélgetés után, történetüket hallva saját magam vinném el az általuk választott dolgokat: ruhát, bútort, tartós élelmiszert. De itt is megválogatnám.

Olvasgattam már segítség kérő oldalak, aki sír, hogy szegény és nem tud dolgozni mert rokkant 95 óta és csak a férje fizetéséből élnek, de ennek ellenére 98-2016 között 6 gyermeket pottyantott a világra az valahogy semmit nem mozgat meg bennem.

2018. nov. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!