Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nem pedofil bűncselekmény...

Ez nem pedofil bűncselekmény - mondja a rendőrség, mit szóltok anyukák?

Figyelt kérdés

Ráakadtam erre a videóra: https://www.youtube.com/watch?v=0FF1oR0W5uA

Összefoglalva arról van szó, hogy van egy híres magyar youtuber, aki a háttérben arra használja a hírnevét, hogy 12 év alatti lányokkal bekapcsoltatja a webcamerát, és vetkőzésre bírja őket. Ehhez mindenfélével manipulálja őket, majd amikor a lányok elkezdik mutogatni magukat, screenshotokat(képernyőképeket) csinál a meztelenségükről, és ezeket a képeket pénzért továbbadja. Erről szerzett tudomást az általam linkelt videó készítője, majd bizonyítékokkal bement a rendőrségre, ahol azt a választ kapta, hogy ez semmi, ez nem pedofil bűncselekmény, mert a lányok csak meztelenek, nem nyúlnak magukhoz. Nem vagyok otthon jogi témákban, de hogyan lehetséges ez? Tudtommal már csak ilyen témájú képeket birtokolni is bűncselekmény, nem? Tehát amit először linkeltem, az már a következményről szól, akit érdekel az előzmény, az ezt a linket nézze meg: https://www.youtube.com/watch?v=2q1CtOX8MuE&t=115s

Itt található a bizonyíték, elhomályosítva, kicenzúrázva, de látszik, hogy egy 10 év körüli kislány.

A fickó egyébként Irol channel néven futott YouTubeon, elvileg törölték a fiókját, de ha a rendőrség nem foglalkozik az üggyel, akkor tovább folytathatja discordon a tevékenységét.

2021. nov. 17. 12:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
#40 Nem kell olyan messzire menni, talán Borsodból ír.
2021. nov. 23. 19:29
 42/45 anonim ***** válasza:
15%

Azért Manin is jófej, hogy kirakja szegény kislányt. Nem tudom, hogy ismeri-e a gyereket és hogy kapott-e engedélyt tőle, de én a szülők helyében fellépnék Manin ellen is. Beszéljenek róla, igen, legyenek minnél hangosabbak, de a gyerekemről ne rakjanak ki semmilyen felvételt. Mert felismerhető, felismerhető a szobája, kitudja hányan ismerik szerencsétlent. Az meg szégyen, hogy ilyent műveltek vele és ilyent művelt ő is. Még ha ki is van vágva minden belőle, az arca, az alkata, a szobája egy része ott van.

Sajnálom szegénykét, több szempontból is.

2021. nov. 29. 13:27
 43/45 anonim ***** válasza:
93%
#42 De hát látod, itt is volt, aki az idióta, légbőlkapott előítéleteire támaszkodott az ügy megítélésében, és gyakorlatilag a kislányt hibáztatta meg qrvázta le, amíg nem látta a videót. És még hányan vannak ilyenek... Ha az embereknek nem mutatják meg, hogy mi történt, akkor csak hajtogatják a saját hülyeségüket, és legyintenek az egészre.
2021. nov. 29. 13:37
 44/45 anonim ***** válasza:
18%

De mégis miért ne lenne hibás a lány? Neki lennie kellett volna annyi eszének kilép azonnal.

A moderátorok is ugyan úgy hibásak!

Nem csak a videós

2021. nov. 29. 15:08
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, ha már így a nudista strand lett emlegetve ott is kib@sszák azt, aki perverzkedik és nem tud viselkedni :)
2021. dec. 27. 01:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!