Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nem pedofil bűncselekmény...

Ez nem pedofil bűncselekmény - mondja a rendőrség, mit szóltok anyukák?

Figyelt kérdés

Ráakadtam erre a videóra: https://www.youtube.com/watch?v=0FF1oR0W5uA

Összefoglalva arról van szó, hogy van egy híres magyar youtuber, aki a háttérben arra használja a hírnevét, hogy 12 év alatti lányokkal bekapcsoltatja a webcamerát, és vetkőzésre bírja őket. Ehhez mindenfélével manipulálja őket, majd amikor a lányok elkezdik mutogatni magukat, screenshotokat(képernyőképeket) csinál a meztelenségükről, és ezeket a képeket pénzért továbbadja. Erről szerzett tudomást az általam linkelt videó készítője, majd bizonyítékokkal bement a rendőrségre, ahol azt a választ kapta, hogy ez semmi, ez nem pedofil bűncselekmény, mert a lányok csak meztelenek, nem nyúlnak magukhoz. Nem vagyok otthon jogi témákban, de hogyan lehetséges ez? Tudtommal már csak ilyen témájú képeket birtokolni is bűncselekmény, nem? Tehát amit először linkeltem, az már a következményről szól, akit érdekel az előzmény, az ezt a linket nézze meg: https://www.youtube.com/watch?v=2q1CtOX8MuE&t=115s

Itt található a bizonyíték, elhomályosítva, kicenzúrázva, de látszik, hogy egy 10 év körüli kislány.

A fickó egyébként Irol channel néven futott YouTubeon, elvileg törölték a fiókját, de ha a rendőrség nem foglalkozik az üggyel, akkor tovább folytathatja discordon a tevékenységét.

2021. nov. 17. 12:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a kommenteket, mert szó szerint rosszul vagyok attól, hogy valaki szerint ez rendben van... Komolyan úgy gondoljátok, hogy itt szóbajöhet egyáltalán, hogy "nem tudjuk, mi történt" és még a végén kiderül, hogy a gyereket kellene "helyre tenni"? Könyörgöm, az egyik oldalon egy 10 éves kislány van... Nagyon remélem, hogy komoly következménye lesz a dolognak...
2021. nov. 22. 14:48
 32/45 anonim ***** válasza:
85%
#31 Az egész gyakoris közösség tele van pedofilokkal, ez régóta nyílt titok, szóval itt ne is várj mást. :/
2021. nov. 22. 15:21
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Én sem olvastam végig, csak beleolvasgattam. Hihetetpen számomra, hogy valaki ezt rendben találja és a kislányokat hibáztatja

Egy 18 éves felnőttel több eszének kéne lennie és ha ilyet is mond, hogy dobd le a pólód kishaver, aztán látja, hogy tényleg megteszi a gyerek, akkor rászól, hogy normális vagy?Ilyet nem csinálunk. Nyilván tudom, ilyrn nem történne.Szóval ezzel az emberrel baj van, beteg elméje van és ártatlan gyerekeket aláz meg. Az mád dolog, hogy egy kamasz lány vetkőzget. Az sem oké, de egy 15 éves talán jobban felfogja már ezt, ettől függetlenül bármilyen kiskorúról van szó, az ugyanúgy bűncselekmény úgy gondolom. Vagy annak kéne lennie.

Sajnos az én lányommal is történt hasonló és most tudtam meg évekkel később, amikor emiatt az idióta youtuber miatt akartam vele leülni beszélgetni.

2021. nov. 22. 17:42
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Én sem csodálkozom ezen az oldalon, van itt jó pár beteg elme is a normálisak között. Áldozathibáztatás is szépen megy egyes kommentelőknél.

Szerencsére fény derült a tevékenységére, mégha nem is kap pár év börtönt, akkor is remélem olyan dolgok történnek majd vele amik elveszik egy életre a kedvét ilyen bűncselekményektől! Kár hogy az ilyen patkányok nem zártosztályon vannak.

2021. nov. 22. 18:21
 35/45 anonim ***** válasza:
83%
És azt hallottátok, hogy most megszólalt a másik srác is, a tettestárs, és mennyire nevetséges magyarázattal állt elő? Hogy Áron internetről rendelt bérgyilkossal fenyegette őt, és minden amit a videóban mondott a kislánynak, valójában Áron mondatta vele. Meg hogy Áron meg is mutatta neki a linket, amiről majd bérgyilkost rendel.
2021. nov. 22. 18:28
 36/45 anonim ***** válasza:
90%
#33 Nézd meg a videót, azért a kislány nem egy felszólításra dobja le a textilt... Percekig zsarolják, mire megteszi. Egy tizenegyéves, rajongástól elvakult kislány, a rajongása tárgya meg visszaélve a helyzetével azzal zsarolja, hogy többet nem beszél vele, ha nem vetkőzik. És hosszú percekig kérlelte. És akkor a kislány a hibás szerinted? Egy tizenegyéves ha hülyeséget csinál, még akkor is max a szüleit kell elővenni. De elsősorban azt a pedofil barmot, aki pontosan tudta, hogy a naiv kislányok odavannak érte és visszaélt a helyzettel.
2021. nov. 22. 18:35
 37/45 anonim ***** válasza:
49%

#33 vagyok

Dehogy a kislány a hibás. Én nem neztem meg ezt a videot, szoval nem tudom pontosan, mi tortent benne. Most mar tudom.

En olyan esetekre gondoltam, amikor nem kell kerlelni, hanem egyből mutogatja magát a 15 eves kislany. Mert sajnos ilyen is van.

2021. nov. 23. 00:28
 38/45 anonim ***** válasza:
67%

#33 vagyok meg mindig

Az elobb most megnéztem az egeszet videot(az iment csak a kicenzurazott reszt, hogy mi tortenik)es ez rendesen sokkoló. Undorító eleve, ahogy beszel/beszelnek szegeny gyerekhez. En tényleg nem tudtam, csak nagyjabol, hogy mi tortent es egyaltalan nem számítottam ilyesmire. De ilyenkor tenyleg nem ertem, hogy miért hagyja a szulo, hogy a gyereke idegenekkel skypeoljon vagy mi volt ez. A masik, hogy a kislány miért nem lépett mar ki, amikor mar 3 perce zsaroltak?

Nem tudom felfogni, mi jar ilyenkor egy gyerek fejében.

Amikor en gyerek voltam, meg nem voltak ilyenek, en nem eltem meg ilyet, hogy idegenekkel beszelgessek es nem tudom, hogy en mit reagaltam volna ennyi idosem ha velem történik meg.

2021. nov. 23. 00:39
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem neztem meg ezt a videot, szoval nem tudom pontosan, mi tortent benne."

Máskor inkább előbb nézd meg, mielőtt valami sztereotípiákra építve mondasz véleményt.

"En olyan esetekre gondoltam,..."

De most nem olyan esetről van szó, és sajnos ez már számtalanszor megtörtént gyerekekkel, csak nem került ki róla bizonyíték, így nem volt ekkora médiavisszhangja. És még meg is fog történni jópárszor. Az ilyen nagy hírű esetek talán segítenek felhívni a figyelmet arra, hogy pl. a szülők jobban odafigyeljenek a gyerekeikre és kevesebbszer történhessen ilyen. Az viszont nem fog segíteni, hogy te minden hírről felületesen értesülsz, aztán odafröcsögsz valamit, amit neked sikerült összeraknod két félmondatból.

2021. nov. 23. 01:22
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Te a Marson élsz?

2021. nov. 23. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!