Szerintetek hány éves korától bulizhat egy lány?
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 17:40
11/17 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentól függ: a lánytól, a szüleitől, ahova megy, kikkel megy stb... engem most idé engedtek el a szüleim a campus fesztiválra, barátnőmmel, tudták hogy a taxival jövünk haza, és nem császkálunk a városba hajnalban, szóval mindent tudtak hogy mit fogunk csinálni. megbíznak bennem, de egyébként sem vagyok bulizós típus.. szóval ilyesmi fesztiválokra olyan 15 éves kortól engedném, de csak akkor ha többen mennek, és megbízhatóak. ottalvós buliba már 11-12 évesen is, meg szülinapi bulikra is mehet
12/17 anonim válasza:
úristen... partidrog..... örülnék, ha ingyen cuccot kevernének az italomba.
13/17 anonim válasza:
Én 15 vagyok, és elengednek hajnalig, de iszom le magam a sárga földig, meg nem csinálok hülyeségeket.. csak nevelés kérdése.
16/17 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy 16 éves lányt, megbízható barátnőkkel (csak ha minimum 3-4-en vannak) elengedném egy szórakozóhelyre, de hajnali 1-re legyen otthon! Ha betartja az időpontot, akkor máskor kicsit késöbb is hazajöhet. 2-3 hetente engedném el és adnék pénzt taxira, hogy biztosan épségben hazaérjen, esetleg aludhat barátnőnél vagy nálatok aludhatna egy bnője, hogy ne taxizzon egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!