ha a szomszéd utcában házibuliba hívják, vele megy a tesója.......stb.....akkor akár 12-14 évest is el lehet engedni.....egyedül az éjszakába, bizonytalan helyre, esetleg ismeretlen emberekkel én még 26 évesen se mennék! Volt itt egy lány aki a barátnőéért aggódott, akivel egy "kedves" pasi itatott egy kis partidrogot!
2010. szept. 4. 17:46
5/17 anonim válasza:
Én először 17 voltam mikor elengedtek és akkor is a tesómmal!!!
De nem bántam meg h nem buliztam annyit!!!
Még csak 22 vagyok de sokkal jobban szeretem az olyan helyeket ahol lehet beszélgetni!!!
Ha van tesód akkor vele érdemes elmenni mert a buli alatt van aki vigyázzon rád és egy remek testvéri kapcsolat is kialakulhat köztetek!!
Vagy ha nincs tesód akkor menj el egy veled eg idős vagy idősebb uncsiddal!!!
De a legtöbbet az segít ha fiuval mész akkor a szülők is nagyobb biztonságban tudnak!!!Persze csak ha megbízható!!!:)Jó bulizást!!
2010. szept. 4. 17:47
6/17 A kérdező kommentje:
és egy 16 éves lányt meddig engednétek ki? akár házibuliba, vagy szórakozóhelyre
2010. szept. 4. 17:49
7/17 anonim válasza:
engem 1-ig el szoktak engedni,mert tudják hogy nem csinálok hülyeséget és bíznak bennem.
2010. szept. 4. 17:56
8/17 anonim válasza:
15-16 éves kortól mondjuk. De nem hajnalig. Attól függ, hogy lehet hazamenni, nálunk pl. 3/4 1-kor van éjszakai járat, én azt mondanám, hogy azzal jöjjön haza. Ha ilyen nincs, akkor menni kell érte, vagy ha ez sem megoldható, akkor legyen nála pénz taxira is.
2010. szept. 4. 18:00
9/17 anonim válasza:
Szerintem 15 éves kortól. Nálunk ált. így van. De ez falun. Nem tudom a szülők ezeket a 15 és "gyerekeket" , jó na inkább úgy mondom kamaszokat meddig engedik a környező falvakba, ill. a városba:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!