Hogyan büntetitek 13 éves gyermeketeket ha nem ért a szép szóból? Fiúkat és lányokat is.
Nem akarom, hogy valami olyan iskolába vegyék csak fel, ami után egész életében olyat fog csinálni, amiben kínlódni fog.
De hiába mondom, ha fodrász szeretnél lenni, a technikumba ez kevés lesz. Árufeltöltő leszel, rossz fizuért és szenvedni fogsz. És hidd el, nem foglak eltartani, támogatni, mert nincs kedved bemenni melózni mert sz*r. Akkor így jártál. Nyilván amíg nem érzi a bőrén, addig komolyan se veszi.
#20 aha akkor nem az önállótlanség a baj
szerintem kérj segítséget, nem te vagy az egyetlen akinek motiválatlan a gyereke, vannak ingyenes vonalak is
meg itt egy cikk, olvasd el
24-nek: köszi a cikket! Nagy örömmel olvastam Vekerdy cikkeit minden héten a Nők Lapjában, nagyon sajnáltam, mikor meghalt.
A cikkről: az esszenciája, miszerint "sz*rd le az iskolát", na ez pl már megy:))
Ha a gyerek nem akar egyáltalán megfelelni neked, szülőnek, ott tényleg mindig a köztetek lévő kapcsolattal van gond. Mert igen, csinálhat hülyeséget, aminél összeveszünk, ki-ki vérmérséklete szerint, de lenyugodva már tudni kell megbeszélni, hogy minek mi a következmény úgy, hogy azt ő is megértse és jogosnak érezze. A pofozkodás az meg csak pofozkodást szül és az ész nélküli büntetésből is azt tanulja meg belőle, hogy legközelebb okosabban csinálja, hogy ne bukjon le.
Nálunk net-megvonás szokott lenni pl. elfelejtett feladatok és rossz jegek miatt, de az sem azért, hogy bűnhődjön és érezze a hatalmamat, hanem azért, mert legközelebb előbb a kötelesség. Ezen általában persze előbb felháborodik, aztán elfogadja. Csúnya beszédért ilyen vicces házi szabályok vannak, mint 10 fekvőtámasz.
Telefon Net megvonása semmit nem változtatott a dolgon nála
Akkor edzésre se
Az se
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!