Hogyan büntetitek 13 éves gyermeketeket ha nem ért a szép szóból? Fiúkat és lányokat is.
#15 értem. azt kéne tudni miért nem motivált
nincs a suliban sikerélménye?
amúgy is csak fokozatosan kéne elengedni a kezét de azt minden téren
ki csinálja a vacsoráját? önmaga vagy beviszed neki tálcán a monitor mellé? tud bármit is főzni? végez rendszeresen házimunkát, ami az ő feladata? az a baj, hogy rászoktatod arra hogy csak akkor csináljon valamit ha állnak felette. most te, később a főnöke
de értem hogy most még nem akarod, mert nem fogja fel, hogy ha normális életet akar élni, ahhoz tanulni kell
Korábbi suliban ugyanez volt. Apukájánál élt egy darabig, ugyanezt csinálta, pedig apától még tartott is.
Költözés miatt váltott iskolát. Ugyanaz.
Elengedtem a kezét tanulás terén, de hamar kiderült, hogy a krétába nem néz bele, mi is a feladat. "Nincs lecke" és le van tudva.
Maga után elmosogat. Beágyaz. Áthúzza az ágyneműjét. Be szoktam készíteni a mosást a gépbe, suliból hazaér, beindítja, kitereget, leszedi, összehajtja a leszáradt ruhákat.
Nem viszem be a szobájába a kaját, kimegy a konyhába, kiszedi, megmelegíti, ott megeszi, elmossa.
Ügyes és nem önállótlan. Az iskolát veszi félvállról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!