Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a gyerekemmel?

Mit csináljak a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

Sose jár el sehova!

Reggel elmegy az iskolába...tanul...és nézi a TV-t.

Nyáron csak itthon volt. Nem ment sehova.

Nemsokára 18 éves lesz. Megkérdeztem, hogy akkor fog e menni...

Azt mondta, hogy nem...

Nem értem miért...

2010. szept. 3. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Kedves anyuka! Semmit! Nem vagyunk egyformák! Én könyvmoly típus vagyok, de (pszichiáter szerint is) és persze érzem is, egészséges vagyok! 20/L
2010. szept. 3. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem bírom ki ezért leírom: a kisöcsém, éjjel-nappal bulizik, nem tanul (pesig nem hülye) és drogokat is fogyaszt néha napján. Ez jobb lenne? 20/L
2010. szept. 3. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
mert neki így jó, valószínűleg nincsenek olyan barátai akikkel mehetne valamerre. ha erőlteted, csak rosszabb lesz..
2010. szept. 3. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jobblenne ha 1buszpályaudvaron ölne egész nap debil haverjaival és cigizni meg káromkodna és beszolna az arra járó embereknek?
2010. szept. 3. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves Anyuka!Ne aggódjon!Nincs semmi gon a gyerekével,vagy Ön szerint jobb lenne,ha discobol hetente holt részegen jönne haza,vagy mint az unokatestvérem,aki hatodikos korától pályaudvaron csövezik a c.gány haverjaival,és 17 évesen már szült?aAddig jó,míg otthon van,és nem kerül bandákba
2010. szept. 4. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó most persze ,mindenki jön a "Jobb lenne ha drogozni stb" szövegekkel,de ne felejtsük el,hogy nem csak ez a 2 dolog van,hogy "éjjel-nappalotthon vagyok" és,hogy "éjjel-nappal bulizok,dorgozok" hanem van sok középút,van aki csak hétvégén megy el bulizni van aki csak hétvégén megy a baráaihoz beszélni-gépezni és sorolhatnám még,én ugyan lány vagyok 17 éves..ugyan kollégiumban élek,de amikor otthon laktam akkor is mindig mentem valahova.

És képzeljétek még soha nem volt gondom a bulikban sem,mert nem vagyok idióta,hogy haggyam magam!

Most a koleszban kicsit másabb a helyzet,mert téig minden nap 10-ig kint lehetünk és megyünk is,de ha otthon lennék se lenne úgy,hogy otthon olvasok.

Ne értsetek férre szeretek olvasni de nem bírok 4 fal között poshadni,nem tudom miért,apukám is ilyen volt,anyukám meg mindig olvasott meg a 4 fal között volt,neki furcsa,hogy én ilyen vagyok és le akar róla szoktatni.

Szerintem az,hogy valaki elmegy sétálni a haverjaival az még nem bűn és nem is alkoholista dolog.

Van amikor a barátnőmmel(szobatárs) csak elmegyünk sétálni,emrt nem bírunk a koleszban bent lenni.

De ha a fiad ilyen akkor nem is tudsz sokat tenni,ha így érzi jól magát.

Vannak barátai??Ha ők hívják akkor se megy?

Esetleg kutyát nem akar??Mert őt vinné sétálni és hátha.

Meg egy barátnő is sokat változtatna a helyzeten...

Ne aggódj ettőlbeteg nem lesz csak pár dologból kimarad,de lehet,hogy neki így jobb.

2010. szept. 4. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Barátok nélkül nehéz is lenne elmennie.
2010. szept. 4. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Honnan tudja az egyik válaszoló, hogy a kérdező anya?...
2010. szept. 4. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Jaj bár az én szüleim mondanák, hogy mennyek. Engem meg nem engednek.
2010. nov. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!