Szülők! Mit tegyek a gyerekemmel?
Okos a srác, ne csinálj semmit! Ilyenből kéne több.
15/L.
Oh My God
Hidd el,nem annyira menő ez a stílus,majd hogyha kiutálják a "barátaival" együtt és akkor majd növeszteni fogja a haját.
az eszme jó dolog, kevés 16évesnek van... ugyanakkor ha az eszme egyenlő a külsőségekkel, akkor az probléma. Talán erről kellene beszélned vele. Nem a kopaszságától meg a pólóitól lesz magyar, és nem azoktól lesz szimpatikus és egy közösséghez tartozó... ez inkább csak ellenszenvet válthat ki, indokolatlanul teszi ki magát olyan konfliktusoknak, amit egy 16 éves gyerek nem tud kezelni vagy nem is kellene kezelnie...
Szerintem igenis probléma, ha valaki 16 évesen elvakultan gondolkodik és elkötelezi magát ilyen jellegű csoportosulásokban, függetlenül a taralomtól...
Szerintem ne hagyd szó nélkül... tiltani nem tudod, de nem is érdemes... inkább beszélgetni sokat... kinek mit jelent magyarnak lenni... megismerni ezeket a barátokat... aztán vagy megnyugszol vagy világosan kiderül, hogy tenned kell valamit...
ha már mások a bakancsról meg a kinézetéről ítélik meg őket, legalább te ne tedd ezt! Vedd őt komolyan és oszd meg vele az aggályaid... szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!