Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit tegyek a gyerekemmel?

Szülők! Mit tegyek a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
Mit tegyek a gyerekemmel? 16 éves fiam van, és még régebben elkezdett magyar pólókat venni. Ez úgy 2 éve volt, most már vett a pénzéből bakancsot meg kopaszra nyírja a haját. Mindig a Szálasi féle eszme szerinte a legjobb, és az össze barátja ilyen. Most itt van a barátnője aki megint hasonló csak neki nincs bakancsa. Mit csináljak vele? Vagy ezt is majd kinövik? Félek hogy a húga is ilyen lesz, már ő is olyan zenéket hallgat mint a testvére.
2011. ápr. 28. 20:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
nemsokmindent lehet már egy 16 évessel kezdeni... de ha beállnál te is közéjük lehet megutálnák :D
2011. ápr. 28. 20:38
 2/18 anonim ***** válasza:
39%

Okos a srác, ne csinálj semmit! Ilyenből kéne több.

15/L.

2011. ápr. 28. 21:17
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Oh My God

Hidd el,nem annyira menő ez a stílus,majd hogyha kiutálják a "barátaival" együtt és akkor majd növeszteni fogja a haját.

2011. ápr. 28. 21:19
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Ne tegyél semmit. Teljesen normális a fiad. Nekem is volt bakancsom és én is így öltözködtem mint a gyereked, mégis rendes felnőtt lett belőlem. 28 éves vagyok és van egy fiam. Nem igazán értem mért zavar ez téged ennyire. Zenei téren is biztos jó ízlése van. Legalább is sejtem, hogy rock zenét hallgat. Nincs is azzal semmi baj. Nem állt be a sorba úgy mint a többi ember, akik azt a szemetet hallgatják ami a rádióból ömlik. Reménykedhetsz abban, hogy majd kinövi, de valószínű, hogy nem fogja. És ez nem is baj. Szerintem minden oké a fiaddal.
2011. ápr. 28. 21:49
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Én megijednék rendesen. Főleg a kopaszság miatt, meg a "nagymagyar" viselkedés miatt. De tenni nem hiszem hogy tudsz bármit is. Beszélgethetsz vele, hogy miért ilyen eszmék felé húz, megpróbálhatod meggyőzni az ellenkezőjéről amit hisz és szeret, de ha tiltod akkor még jobban már csak dacból is csinálni fogja.
2011. ápr. 28. 23:51
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerencse. Örülj, hogy nem körmöt fest:D
2011. ápr. 29. 06:24
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

az eszme jó dolog, kevés 16évesnek van... ugyanakkor ha az eszme egyenlő a külsőségekkel, akkor az probléma. Talán erről kellene beszélned vele. Nem a kopaszságától meg a pólóitól lesz magyar, és nem azoktól lesz szimpatikus és egy közösséghez tartozó... ez inkább csak ellenszenvet válthat ki, indokolatlanul teszi ki magát olyan konfliktusoknak, amit egy 16 éves gyerek nem tud kezelni vagy nem is kellene kezelnie...

Szerintem igenis probléma, ha valaki 16 évesen elvakultan gondolkodik és elkötelezi magát ilyen jellegű csoportosulásokban, függetlenül a taralomtól...

Szerintem ne hagyd szó nélkül... tiltani nem tudod, de nem is érdemes... inkább beszélgetni sokat... kinek mit jelent magyarnak lenni... megismerni ezeket a barátokat... aztán vagy megnyugszol vagy világosan kiderül, hogy tenned kell valamit...

ha már mások a bakancsról meg a kinézetéről ítélik meg őket, legalább te ne tedd ezt! Vedd őt komolyan és oszd meg vele az aggályaid... szerintem...

2011. ápr. 29. 10:43
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
hagyd hadd éljen, sokkal jobb, mintha a divatba állt volna be, ha divatos akarna lenni tudod milyen lenne? rózsaszín, és lila feszülős nadrágokat hordana, ugyanilyen szín ujjatlan pólókban parádézna, fülbevalója lenne, lányos haja, és ha igazán elvetemült lenne, a haját, szemét, körmét is festené.
2011. ápr. 29. 12:56
 9/18 A kérdező kommentje:
Most még nincs itthon, majd 2re ér haza, próbálok vele beszélni. Már nem egyszer beszéltem vele, azt mondta hogy nem szereti, hogy szószerint idézem: "a kisebb alattomos fajok legyenek az erősebbek". Lehet az is kiváltotta belőle, hogy az iskolában sokat verekedett. Rengeteget könyvet olvas főleg Wass Alberttól. Tudtok valamit a könyveiről?
2011. ápr. 29. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán.Amúgy szerintem,ha olvas,akkor az nem baj,legalább kultúrálódik.Szerintem a nagymagyar viselkedés nem jó,mert túl büszke,nagyképű.. én ezt a stílust nem értem meg.Ne is fesse a körmét,de kopaszra se nyirassa magát,undorító..(számomra,most jöhetnek a hülyébbek azzal,hogy lehurrognak,de hát ízlés dolga,nem?).Egyébként nem tudsz vele mit csinálni!Majd kinövi:D
2011. ápr. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!