Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális dolog, ha egy 18...

Az normális dolog, ha egy 18 éves lány az anyjával alszik?

Figyelt kérdés
Először az anya ragaszkodott hozzá, később kiderült, a lánynak ez nagyon jó igy. És apa (férj) is van a háznál!
2010. szept. 3. 18:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát rohatul nem!!Oké hogy még kijárja a sulit othon lakik de hogy anyicival aludjon!!mINT EGY 6 ÉVES HUU
2010. szept. 5. 19:05
 22/22 anonim ***** válasza:

hát az hogy mindig az már eléggé fura bár mondjuk néha én is szoktam aludni anyummal és volt olyan 5-6 hónap amikor minden éjszaka vele aludtam (apukám halála után) amúgy ha nagy vihar van akkor mindig átmegyek hozzá aludni félek a nagy viharoktól amikor állandóan villámlik :( ezen kívül nagy ritkán jól esik vele aludnom nem tudom miért de ez kb évente 2-3x van :P

16/L

2010. szept. 7. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!