Az normális dolog, ha egy 18 éves lány az anyjával alszik?
Figyelt kérdés
Először az anya ragaszkodott hozzá, később kiderült, a lánynak ez nagyon jó igy. És apa (férj) is van a háznál!2010. szept. 3. 18:56
11/22 anonim válasza:
Én is sokszor alszok anyuval, főleg télen, vagy ha lelkileg szükségünk van rá. Azt hozzáteszem mi ketten élünk, és mindig is ketten voltunk. Jó a kapcsolatunk. Ha itt alszik a barátja, vagy ha az én barátom, akkor természetesen mindenki a saját szobájában alszik.
18/L:)
12/22 anonim válasza:
Rohadtul nem normális.Már felnőtt a törvény szerint. Mit akar?? Ha az anyjával alszik, pedig van barátja, akkor szerencsétlen vagy csalja, vagy fél őt dobni.Ja és én igazán csak az apukát tudom sajnálni. Hahóó a köldökzsinórt már 18 éve elvágták!!??
13/22 A kérdező kommentje:
A barátja nem csalja, és nem akarja dobni, rendkivül türelmes.
2010. szept. 4. 11:34
14/22 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem csak sajnálom, nem ÉRTEM az apát, hogy hogy tud igy élni? (Nem csalja az anyukát, éjjel-nappal otthon van az apa.)
2010. szept. 4. 11:36
15/22 anonim válasza:
Hát egy darabig szerintem elmegy hogy vele alszik(kb.8 évesen,de akkor csak ha megilyed pl:rosszat álmodik,vihar)de 18 évesen már ciki,nem is kicsit!akkor hogy fog majd külön költözni?vagy majd 50 évesen is együtt alszanak?
16/22 A kérdező kommentje:
Hát, igen... Kitudja, mi lesz igy később...
2010. szept. 5. 12:14
17/22 anonim válasza:
Ha beteg vagyok, én is anyukámmal alszom
18/22 anonim válasza:
Anyukám horkol és amúgy is nagyon nehezen alszok el úgyhogy nálam ez felejtős :)
20/22 anonim válasza:
hát h állandóan az igen én néha néha alszoma szüleimmel.. bár mostanába nem de tavaj sokat aludtam... mert olyan jó volt :) de persze van saját szobám saját ágyam és 97%ban itt is alszlom :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!